Definer Enterprise Security

September 19

Definer Enterprise Security


Enterprise sikkerhed er vurderingen og udbredelsen af ​​sikkerhedsmekanismer i hele organisationen. Det omfatter antivirus og malware beskyttelse, brugerrettigheder, politikker, web content management (f.eks "Websense"), firewall og router forsvar, trådløse adgangspunkter og noget, der er knyttet til eller har adgang til virksomhedens netværk.

Revision af Enterprise Security Needs

Definer Enterprise Security

En sikkerhed revision kan afsløre mindre problemer, der udgør en sikkerhedsrisiko.

Forud for indsættelse af en virksomhedsplan sikkerhedsløsning, at en revision gøre status og se, hvad der er behov, skal finde sted. Denne revision vil afsløre sådanne sikkerhedsspørgsmål som patch niveauer, password kontrol, åbne porte, forældede antivirus beskyttelse eller dårligt konfigurerede trådløse adgangspunkter. Enhver af disse udgør en sikkerhedsproblem for virksomheden.

Vurdering af revisionsresultaterne

Definer Enterprise Security

Revisionen vil vise områder af styrke og svaghed i hele virksomheden.

Efter revisionen, vil en klar billede af den nuværende virksomhed sikkerhed males. Ved bestemmelse af, hvilke områder at tage fat først, kan cost-benefit-analyse (udgifter til handling i forhold til gavn for det) bruges til at bestemme omkostninger (tid, materialer og mandetimer), der kræves for at opnå den tilsigtede nettofordel.

Implementering af Enterprise Security

Definer Enterprise Security

Netværk sikkerhedsudstyr er big business, med mange løsninger til rådighed.

Når prioriteterne er blevet etableret, skal hardware og software skal købes. Dette vil blive baseret på omkostningerne og budgettet for virksomheden sikkerhedsplan. De fleste pålidelige leverandører vil også tilbyde professionel installation og opsætning, som en organisation måske eller måske ikke har brug for. Dette kan være en anden faktor for dig at overveje. Én ting om virksomhedens sikkerhed: Enten betaler nu for en god løsning eller betale senere, når sikkerheden er kompromitteret.