Hvordan man skriver annonceoverskrifter på Craigslist

September 13

Når en bruger gennemser Craigslist lister, det være sig med det ultimative mål for at købe en vare, finde et job eller endda få en dato for natten, det eneste aspekt af annoncer han ser fra get-go er annonceoverskrifter. Som et resultat, skrive en vægt-få, beskrivende Craigslist overskrift er afgørende, hvis du ønsker at lokke besøgende på webstedet at klikke på din annonce.

Instruktioner

1 Giv så mange oplysninger som muligt, uanset enhver beskrivelse du senere tilføje. For eksempel, hvis du sælger en bil, en overskrift som "Red 2000 Honda Civic EX Coupe" er langt mere beskrivende end "Brugte Honda Civic."

2 Undgå herunder indlysende oplysninger eller oplysninger, der fremgår andetsteds i annoncen overskrift. For eksempel, Craigslist giver dig mulighed for at give en pris og emnets placering - og viser dem ved siden af ​​overskriften - så udstationering disse oplysninger i overskrift affald plads. Derudover omfatter ikke sætninger som "Til salg", medmindre den kategori, du sender til også omfatter post til leje eller leasing.

3 Lav overskrifter så kortfattet som muligt, ved hjælp af adjektiver kun hvis det er nødvendigt. At skrive "Orange Pleather IKEA Sofa", for eksempel, oplyser læseren at loveseat er lavet af appelsin pleather, noget, som han har brug for at vide inden du gør indkøb. Herunder adjektivet "funky" er unødvendig, da de fleste mennesker forstår, at en appelsin, pleather sofa er funky. Gem useriøst beskrivelser for din vigtigste annonceteksten, medmindre du har den ekstra værelse i din titel.

TIPS

  • En anden måde at sætte din annonce fra resten er at uploade et billede i det. Dermed placerer en orange "billede" tag ved siden af ​​din vare i programoversigterne, som trækker en besøgendes øje til det. Nogle besøgende endda søge sådan, at kun annoncer med billeder kommer op, så tager det ekstra minut eller så en upload mindst et billede til din annonce.

relaterede artikler