Sådan bruges TRENDnet Webcam

September 12

Sådan bruges TRENDnet Webcam


TRENDnet webcams er enkeltstående videokameraer, der er i modsætning til traditionelle webcams, fordi de overfører, hvad de ser på en personlig hjemmeside, hvor videoen kan tilgås fra overalt 24 timer i døgnet. Selv om TRENDnet webcam kan arbejde med en kabelforbindelse, bruger det trådløst eliminerer ledningerne og giver mulighed for flere valgmuligheder med hensyn til, hvor den skal placeres. For TRENDnet webcam til at blive brugt rigtigt, skal det først være tilsluttet ejerens trådløse hjemmenetværk, så det kan få adgang til internettet. Ejeren kan derefter bruge en webbrowser på en computer eller mobil enhed som en mobiltelefon til at se videoen, der transmitteres.

Instruktioner

1 Kør webbrowseren. Skriv ind webbrowseren "IP" adressen på den trådløse router, der er angivet i sin brugsanvisning. Tryk på "Enter" for at gå til den webbaserede konfigurationsside for den trådløse hjemmenetværk router. Klik på "Wireless" fanen i venstre side af websiden. Skriv ned "ID" navn, der er i "ID" kolonne på websiden. Skriv ned kanalnummeret, der er angivet i "Kanal" kolonne på websiden.

2 Placer TRENDnet webcam ved siden af ​​computeren. Sæt TRENDnet webcam i en stikkontakt til strøm. Vedhæft et Ethernet-kabel til en åben sokkel på trådløse hjemmenetværk router. Fastgør den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på TRENDnet webcam.

3 Kør en webbrowser på computeren. Skriv "IP-adresse", der er noteret på bunden af ​​TRENDnet webcam i webbrowseren. Tryk på "Enter" for at gå til den webbaserede konfigurationsside for TRENDnet webcam.

4 Klik på fanebladet "System Administrator". Klik på "Configuration" i toppen af ​​web-side, der vises. Vælg "Wireless" fra venstre side af websiden.

5 Indtast "ID" navn på dit trådløse hjemmenetværk router, der blev skrevet ned i "ID Name" feltet. Indtast den trådløse kanal det trådløse hjemmenetværk router bruger, der blev nedskrevet i "Channel" feltet (brug "Automatic", hvis det er det, det trådløse hjemmenetværk router er indstillet til).

6 Indtast adgangskoden, hvis man bliver brugt på routeren, i "Password" feltet, ellers forlade "Password" feltet tomt. Klik på knappen "Gem" for at gemme indstillingerne til TRENDnet webcam.

7 Tag Ethernet-kablet fra TRENDnet webcam. Tag den anden ende af Ethernet-kablet fra den trådløse hjemmenetværk router.

8 Tag netledningen fra TRENDnet webcam. Sæt netledningen tilbage i TRENDnet webcam efter 10-15 sekunder er gået. Vent mindst et minut før returnering til computeren.

9 Indtast "IP" adresse på TRENDnet webcam i webbrowseren. Tryk på "Enter" tasten for at gå til TRENDnet webcam web konfigurationsside.

10 Klik på "Video" fanen i venstre side af banen konfigurationssiden. Vælg "Vis" linket på siden for at få en video vindue. Vent som video vindue buffere video, der bliver streamet til den fra TRENDnet webcam via internettet. Se videoen, når det vises og begynder at spille i videoen vinduet for at kontrollere, at webkameraet sender video trådløst selvom det trådløse hjemmenetværk.

11 Tag TRENDnet webcam ud af stikkontakten. Placer TRENDnet webcam i det sted, du ønsker at blive overvåget. Sæt TRENDnet webcam i en stikkontakt til strøm.

12 Indtast "IP" adresse på TRENDnet webcam i webbrowseren på en bærbar computer eller en mobil enhed, hvor en internetforbindelse kan foretages. Indtast den adgangskode, du tidligere har indgået web konfigurationssiden i feltet. Klik på "Video" fanen i venstre side af banen konfigurationssiden. Vælg "Vis" linket på siden for at få en video vindue. Vent som video vindue buffere video, der bliver streamet til den fra TRENDnet webcam via internettet. Se videoen, når det vises og begynder at spille i videoen vinduet

TIPS

  • Hvis det bruges med en kabelforbindelse, konfigurerer TRENDnet webcam automatisk sig selv, når et Ethernet-kabel fra en router er sat i sin Ethernet-port.
  • Har tilstrækkelig belysning til TRENDnet webcam andet vil det være vanskeligt at se nogen detaljer i videoen transmitteres.
  • Du kan ikke bruge en opkaldsforbindelse med TRENDnet webcam.

relaterede artikler