Sådan Konverter Works .Wps Udvidelse til Open Office

September 5

Sådan Konverter Works .Wps Udvidelse til Open Office


Nogle ord processor programmer kan du oprette og gemme filtypenavne, der er eksklusivt til deres program, såsom .wps format i Microsoft Works. Men de tilbyder også andre udvidelser til at gemme i universelle formater, der vil give mulighed for visning, redigering, ændring og gemme dit tekstbehandlingsprogram dokument på tværs af andre ord processor platforme, såsom Open Office Writer.

Instruktioner

1 Find og åbn den fil, du ønsker at konvertere i Microsoft Works.

2 Gå til "File" fra menulinjen i Microsoft Works og vælg "Gem som" fra drop-down menuen. Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Gem som type" og ændre filtypenavnet til Word 97-2003 dokument (.doc). Gem din fil i dette format. Luk Microsoft Works.

3 Åbn programmet "Open Office Writer". Vælg "File" på menulinjen, og vælg "Åbn" fra drop-down muligheder. Find den fil, du konverteret til Word 97-2003-dokument ved at gennemse mapperne. Vælg filen, og tryk på "Åbn" -knappen.

TIPS

  • Der er også software på nettet til download, som giver dig mulighed for at konvertere din fil, hvis Microsoft Works er ikke tilgængelig for dig.

relaterede artikler