Sådan Beregn megabytes per sekund

September 3

Sådan Beregn megabytes per sekund


Beregning af antallet af megabytes du er i stand til at hente per sekund i modsætning til den mere standard definition, som er antallet af megabit per sekund, som du kan downloade, er en grundlæggende matematisk problem, at man ikke bør virkelig nødt til at gøre. Årsagen til dette er en tilbagevenden til de tidlige dage af computere, når downloadhastigheder blev målt i bit snarere end bytes - der er 8 bits i en byte. Den matematiske stukket med os selv ind i en æra, hvor numrene måles i gigabytes og endda terabytes, pyt i enkelte bits.

Instruktioner

1 Find ud af antallet af megabit per minut, hvor din fil bliver hentet.

2 Divider dette tal med 8. For eksempel, hvis du var downloadet 800 megabit per minut, dele dette med 8.

3 Divider antallet fra trin 2 ved 60. Dette er, hvor mange megabyte per sekund, du henter.

TIPS

  • Du kan ofte springe nogle trin, da mange hjemmesider vil fortælle dig, hvor mange megabit du henter per sekund. I dette tilfælde, bare dividere med 8 for at finde ud af, hvor mange megabyte per sekund, du henter.
  • Hvis hastigheden er regnet i kilobit per sekund i stedet for megabit per sekund, dvs. du henter på 100 kbps, skal du blot dividere dette tal med 1000 (der er 1.000 kilobit i en megabit) og derefter dividere dette tal med 8 for at finde ud af dine megabytes per anden hastighed.
  • Sørg for, at du arbejder med megabit eller kilobit per sekund, når du gør det math og ikke megabyte eller kilobyte per sekund, da dette kan kaste dine tal fra. Sørg også for at bemærke, at kilobit og megabits måles i multipla af 1000 mens kilobyte og megabyte måles i multipla af 1024, hvilket betyder, at der er 1.000 kilobit i en megabit, men der er 1.024 kilobyte i en megabyte. Dette kan være en smule forvirrende at holde lige så være sikker på ikke at få de to forvirrede.

relaterede artikler