En måde at ændre et navn Gennem en Microsoft Access-database

August 29

Ændring af et navn eller andre stykke data fra en indgang til en anden er en forholdsvis simpel operation i en Access-database. Bruge SQL "Update" forespørgsel for at udføre ændringen. Du skal kende navnet på bordet og felt, der indeholder det navn, du vil ændre, og den nøjagtige stavemåde af navnet før og efter ændringen.

Instruktioner

1 Open Access og databasen, der indeholder det navn, du vil ændre. Klik på "Forespørgsler" i menuen "objekter" til venstre. Klik på "Design", og klik på "Luk" for at lukke "Show Table" vinduet. Denne type forespørgsel er meget lettere at skrive manuelt end gennem en guide.

2 Klik på "Vis" i menulinjen, og derefter "SQL View" for at få en forespørgsel tekstboks. Skriv din forespørgsel i følgende format:

Opdatering TableName sæt FeltNavn = "Nyt navn", hvor name = "Gamle Name"

Stedfortræder den virkelige tabelnavn, felt navn, nyt navn og gamle navn med de faktiske værdier.

3 Klik på det røde udråbstegn på værktøjslinjen for at køre forespørgslen. Du har nu ændret navnet på alle poster fra det gamle navn til det nye navn.

TIPS

  • Denne samme forespørgsel vil arbejde i enhver database, der er SQL (Structured Query Language) kompatibel, herunder alle versioner af Microsoft Access og SQL Server.
  • Det anbefales, at du kører en "Vælg" forespørgsel, før du kører en kommando "Opdater". Dette vil sikre, at du kun ændrer de poster, du ønsker at ændre. For at gøre dette for ovenstående eksempel, skal du indtaste:
  • Vælg FeltNavn fra TableName hvor FeltNavn = "oldname"

relaterede artikler