Specifikationer for Amazons Kindle

March 4

Specifikationer for Amazons Kindle


Amazons Kindle er en e-læser, en tablet computer, der giver brugerne mulighed for at gemme og læse hundredvis eller endda tusindvis af bøger. Lille og let, er det let at transportere og bekvemt at tage næsten overalt. dets ikke-blænding skærm er meget behageligt for dine øjne og give timers brug.

Kindle Specifikationer

Kindle har en lagerkapacitet på fire gigabyte. Det er 7,5 inches høj 4,8 inches lang og 0,3 inches tyk og vejer 8,5 ounce. 16-niveau screen e-ink Kindle er grå skala måler seks inches diagonalt og har en opløsning på 600 x 800 pixels. Enheden styres via et fuldt QWERTY tastatur og side turn knapper. Med 802.11 b / g Wi-Fi slukket, batteriets levetid er normeret til op til en måned, med en opladningstid på 4,5 timer. Det har bagmonterede stereohøjttalere og en 3,5 mm stereo hovedtelefoner. AA, AAX, AZW, BMP, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, MOBI, MP3, PDF, PNG, PRC, RTF, og TXT er det understøttede filtyper. En strømadapter, USB 2.0-kabel, og genopladeligt batteri kommer som medfølgende tilbehør, og Kindle kommer med et års garanti.

E-Ink skærm

Kindle bruger Pearl Imaging film efter E Ink. Ifølge E Ink, skærmen har 50% større kontrast end andre skærme, hvilket betyder, at det er lettere at læse. Også den "side" vender hurtigt at gøre læse mere naturligt. En anden største fordel ved denne skærm er, at den bruger meget lidt elektricitet. Dette er en af ​​grundene til Kindle er i stand til at vare så længe på en enkelt opladning. En anden fordel til Kindle skærm er, at det er let læselig, selv i direkte sollys mens de fleste tablet, laptop, eller andre LCD-skærme er ikke.

Ekstra funktioner

En sikkerhed funktion kan du password beskytte din Kindle til sikkert gemme personlige dokumenter. Teksten kan tilpasses, så du kan vælge fra otte forskellige størrelser og tre forskellige skrifttyper. Kindle har en læse-højt-funktion, der konverterer dokumenter og bøger til en hørbar format. Det har også ikke-latinske tegn støtte, som betyder, at du kan bruge Kindle til at læse tekster i sprog som russisk og japansk. Skærmen kan rotere, så du kan skifte mellem liggende og stående tilstand.

Valgfri funktioner

For mobile brugere, Kindle har en AT & T version, der har 3G-forbindelse. Denne version har samme vægt og dimensioner som standard fænge, ​​selvom vægten stiger til 8,7 ounce. Batteriets levetid også forbliver den samme. En større version med en 9,7 tommer skærm er også tilgængelig. Den leveres med AT & T 3G-forbindelse. Den måler 10,4 inches høj, 7,2 inches lang og 0,4 inches tyk med en vægt på 18,9 ounce. Batteriets levetid falder til mellem to og tre ugers brug. For alle versioner, en udvidet to års begrænset garanti kan købes.