Sådan bruges Crazy Egg Med Speciale

December 21

Crazy Egg er et værktøj, der gør det muligt for varme kortlægning på din hjemmeside, hvilket betyder, at du kan se, hvilke områder af dit websted er varme. Crazy Egg gauges brugeradfærd og aktivitet på dit websted ved at optage klik og skabe et zonekort for dig. Hvis du har Thesis tema rammer installeret på din WordPress websted, har du måske bemærket, at tilføje scripts og kode er ikke så simpelt som tweaking sidefoden filen i temaet editor. Heldigvis kan du stadig tilføje Crazy Egg kode på din hjemmeside kørende Thesis.

Instruktioner

1 Log ind på din hjemmeside, der i øjeblikket kører Thesis tema, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette bringer dig til WordPress instrumentbrættet i stedet.

2 Klik på "Speciale Options" på sidebjælken for at se menupunkterne. Afhængigt af hvordan du har din WordPress dashboard sat op, kan du allerede har de menupunkter synlige og ikke nødt til at klikke på det. Fra hovedmenuen "Speciale Options", klik på "Speciale Options" på undermenuen.

3 Kig under "Stats Software og Scripts" overskrift på skærmen for "Footer Scripts." Når du ser det, skal du klikke på "+" tegnet af det, der afslører mulighederne for Footer scripts.

4 Log ind på din konto på Crazy Egg hjemmeside, hvis du ikke allerede er logget ind. Klik på linket "Hvad er min kode?" For at få koden til sporing.

5 Fremhæv koden med musen og kopiere det ved at højreklikke og vælge "kopi".

6 Indsæt koden ind i feltet "Footer Scripts" på din hjemmeside ved at højreklikke i feltet og vælge "Indsæt".

7 Gem dine nye indstillinger ved at klikke på "Gem" på din "Speciale Options" sider. Crazy Egg er nu aktiv på dit websted kører Thesis.