Hvordan kan man se, hvis nogen har Læs en Sendt Email

May 14

Hvordan kan man se, hvis nogen har Læs en Sendt Email


Hvis du ønsker at vide, hvornår en modtager har læst en e-mail, vil du ønsker at bruge, hvad der kaldes en "Læs Kvittering." Det er præcis hvad det lyder som: en kvittering, der fortæller dig, når din e-mail er blevet åbnet. Der er flere forskellige tjenester for dette værktøj. Hvis du har en Gmail-konto for erhvervslivet, uddannelse eller regering, har du mulighed for at aktivere tilbagevenden kvitteringer. Hvis du leder efter et gratis værktøj, kan du bruge SpyPig. Et kommercielt program for et gebyr ville er DidTheyReadIt?

Instruktioner

Gmail

1 Start en webbrowser og gå til Gmail (se Resources).

2 Åbn din Gmail-indbakke, og klik på "Compose".

3 Udfyld e-mail-adresse i feltet Til, og klik på "Request returkvittering" afkrydsningsfelt. Dette vil anmode om en kvittering fra hver modtager, uanset om de er i Til, CC eller BCC felter.

4 Udfyld resten af ​​din e-mail, herunder emnet og selve e-mailen. Når du har sendt e-mailen, kan du åbne sendt beskeden og kontrollere bunden af ​​beskeden for at se, der har læst meddelelsen, og hvornår.

SpyPig

5 Start en webbrowser og gå til SpyPig hjemmeside (se Resources). Rul ned på siden og du vil finde en boxed-in afsnittet med "SpyPig Factory." SpyPig bruger et billede med sporing indbygget i HTML, så modtagerne bliver nødt til at være i stand til at læse HTML-meddelelser.

6 Udfyld formularen detaljer. SpyPig kræver din e-mailadresse og besked emne, så de kan sende dig en e-mail, når din besked er åbnet. Du vil også nødt til at vælge et billede at inkludere i din besked. Du kan vælge mellem standard billeder eller upload dit eget.

7 Klik på "Klik for at Opret min SpyPig" knappen. Kopier billedet før tælleren når nul. Indsæt billedet i brødteksten i din e-mail i uanset program, du bruger. Når nogen åbner e-mail, SpyPig sender dig en e-mail med detaljerne.

DidTheyReadIt?

8 Start en webbrowser og gå til DidTheyReadIt? internet side. Opret en konto. Du kan installere DidTheyReadIt program på din computer, men det er ikke nødvendigt for at bruge tjenesten. Du skal bruge en enkelt e-mail-adresse til at spore e-mails. Hvis du bruger en e-mailadresse ikke tilknyttet DidTheyReadIt, vil e-mail hoppe.

9 Sammensæt en e-mail ved hjælp af den korrekte e-mail-adresse, og føje e-mail-adresse med ".didtheyreadit.com." For eksempel ville du sendte den til en adresse såsom "[email protected]" Kun den korrekte e-mail-adresse vil være synlig for modtageren.

10 Skriv og send din e-mail. Når meddelelsen er åbnet, vil du modtage en e-mail, der fortæller dig, når meddelelsen blev åbnet.

TIPS

  • Retur kvitteringer ikke altid arbejde; nogle klienter ikke arbejde med dem, mens andre giver brugerne mulighed for at afvise at sende læsekvitteringer.
  • Nogle e-mail-klienter vil advare brugeren, når en e-mail de har åbnet anmodninger en kvittering. I sådanne tilfælde får brugeren mulighed for at stoppe kvittering, så hvis din modtageren ønsker at være hemmelighedsfuld, vil du ikke få bekræftelse tilbage. Desværre er der ingen absolutte måde at bekræfte, at nogen læser din email, men i de fleste tilfælde vil en modtager ikke har en grund til at holde disse oplysninger fra dig.

relaterede artikler