Hvis jeg Stream My Video på min hjemmeside via Google, virker det påvirke mine båndbredde?

February 22

Båndbredde kan være en dyr råvare for webstedsejere, især når store filer som videoer er involveret. I et forsøg på at bevare noget af din båndbredde, kan du integrere en video fra en anden server på dit website for at sikre, at din egen båndbredde ikke bliver brugt op, når du ser video filer på dine websider.

Hvad er båndbredde

Båndbredde er den mængde data, der kan overføres fra et sted til et andet, bestemme, hvor hurtigt en side kan indlæse og hvor hurtigt man kan downloade en fil. Udtrykket bruges ofte til at beskrive den mængde data, du har lov til at overføre på din konto; hvis dit websted har mange downloads, kan du blive forpligtet til at betale flere penge til mere båndbredde.

Embedding Video

Integrering en video fra internettet på dit website placerer video på websiden efter eget valg, som om det er din egen; folk kan se det der uden at skulle gå til den faktiske websted videoen er hostet på. Embedding indebærer at tage en HTML kode, normalt af video vært, og sætte det ind i HTML i din egen webside. Denne evne gør dit websted mere interaktivt og nyttigt for seerne, og holder dem på din side.

båndbredde Brugt

Båndbredde anvendes fra kilden til den fil, der åbnes, ikke altid den side, det sker at være på. Hvis du sætter en video på dit websted, der er hostet andre steder, såsom Google, vil Google pådrage den båndbredde afgifter, fordi videoen er på sine servere, ikke din. Brugere stadig tage op båndbredde se siden videoen er tændt, men den faktiske videodata påvirker ikke din båndbredde, uanset om du integrere et 30-sekunders video eller 30 minutters video.

Overvejelser

Integrering en video på dit websted er en god måde at holde dine båndbredde omkostningerne nede, men det betyder også, at du mister kontrollen over videoen. Kun den oprindelige vært site kan deaktivere, fjerne eller på anden måde ændre videoen, og disse ændringer afspejles på videoen, da det spiller dit websted. Hvis du har masser af båndbredde og ønsker mere kontrol over din hjemmeside, uploade videoen til din egen server til at give dig fuldstændig kontrol i bytte for mere båndbredde, der bruges per view.


relaterede artikler