Sådan Reset en Comcast modem

February 27

Sådan Reset en Comcast modem


Comcast giver kabel Internet, som kan være den hurtigste internet hastighed, du kan få ved siden af ​​en T1 linje. Nogle gange kan du opleve begrænset til ingen internetforbindelse, og en nulstilling til dit kabelmodem er nødvendig for modemet at få sin nye signal. Du kan nulstille en Comcast modem med minimal udstyr og i de fleste tilfælde uden at skulle kontakte Comcast tekniske support. Nulstilling dit modem skal være et af de grundlæggende fejlfindingstrin til reparation af modem eller Internet forbindelsesproblemer.

Instruktioner

1 Tag Comcast modem ud af stikkontakten.

2 Luk computeren ned i cirka 30 sekunder.

3 Tilslut din Comcast modem og genstarte pc'en.

4 Få adgang til internettet ved at åbne din browser og gå til et websted. Sæt en perle klip ind i reset-knappen på din Comcast modem til en hard nulstilling. Nulstillingsknappen er en lille knap indesluttet i en lille åbning, som kun kan presses med en lille spids genstand som en sikkerhedsnål eller perle klip. Hold perle klip på reset-knappen i ca. 5 sekunder, indtil du kan se alle lysene i Comcast modem lyser.

5 Kontakt en Comcast tekniker til at have ham nulstille dit modem eksternt. Nogle teknikere kan sende et signal til det modem, får modemet at nulstille og omkonfigurere selv. Du kan nå teknisk support på 1-800-Comcast.