Sådan åbnes WPS filer i Open Office

December 31

Den OpenOffice Productivity Suite er et gratis alternativ til Microsoft Office. OpenOffice indeholder et tekstbehandlingsprogram, et regnearksprogram, en database program og PowerPoint-ækvivalent program. Den suite af programmer kan åbne mange forskellige filformater oprettet i andre programmer. Den software pakke kan endda åbne og konvertere Microsoft Works tekstbehandlingsfiler. Du kan derefter gemme WPS-filen som en OpenOffice Writer fil.

Instruktioner

Start OpenOffice og åbne din WPS fil

1 Højreklik på den fil, du vil åbne, og vælg "Åbn med."

2 Vælg "OpenOffice" fra listen over programmer. Operativsystemet vil liste en foreslået program, men du kan klikke "Andre programmer" for at se en liste over programmer på computeren.

3 Klik på "OK".

4 Foretag formatering ændringer i den åbnede fil. Når OpenOffice Writer åbner en fil, vil formateringen tabt. Du bliver nødt til at omformatere filen til at ligne originalen. Indstillinger såsom fed, kursiv og understregning vil ikke konvertere, når de åbnes med Writer.

5 Gem filen ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Gem som". Indtast navnet på filen, vælge en placering, hvor du ønsker filen gemt, og klik på "Gem".

TIPS

  • Gem dit dokument ofte som du redigerer.
  • Måske ønsker du at beholde din oprindelige WPS-fil, så du vil have en backup.
  • Tidlige versioner af OpenOffice kunne ikke åbne WPS filer. Hvis din version ikke åbne filen, opgradere din version. Opgraderingen er gratis.

relaterede artikler