Sådan Fix en PDF Download

December 31

PDF (Portable Document Format) er et udbredt dokument format på nettet. Adskillige hjemmesider vælger at bruge PDF-format til at uploade dokumenter for dig at se og / eller downloade. En PDF evne til at opretholde sin oprindelige format gør den til en af ​​de mest foretrukne dokumentformater på nettet. Fra tid til anden, har du måske bemærket, at PDF du har downloadet er korrupt. Du kan ikke åbne dokumentet ved hjælp af din standard Adobe Reader.

Instruktioner

1 Omdøb PDF-dokumentet. Find den PDF, du lige har downloadet på din harddisk. Højreklik på den og vælg "Omdøb". Skriv et andet filnavn. Nogle gange kan en simpel omdøbe fastsætte en downloadet PDF-fil. Gå til næste trin, hvis dette ikke løser problemet.

2 Opdater din Adobe Reader. Start "Adobe Reader" og vælg fanebladet "Hjælp" på den øverste linje. Klik for at vælge "Søg efter opdateringer ..." Gå til næste trin, hvis dette ikke hjælper, enten.

3 Download en PDF-reparation værktøj. "PDF Desktop Repair Tool", "Advanced PDF Repair" og "PDF Recovery Toolbox" tilbyde gratis prøver. Åbn PDF-fil ved hjælp af et af disse programmer, og følg instruktionerne på skærmen for at løse filen. Hvis ingen af ​​disse trin løser den downloadede PDF-fil, skal du gå til næste og sidste trin.

4 Kontakt webmaster for det websted, hvorfra du hentede PDF-filen. Chancerne er den oprindelige PDF-fil er beskadiget. Du vil typisk finde kontaktoplysninger til webmaster i bunden af ​​hjemmesiden. Spørg ham til at re-uploade PDF-filen.