Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Notification Screen

April 1

Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Notification Screen


Et af de nyere funktioner i Windows XP-operativsystemet er dens nye validering system. Den seneste udgave af Windows XP kommer med en speciel program kaldet Windows Genuine Advantage (WGA) program. Dette program kontrollerer automatisk at kontrollere, om den version af Windows XP Operating System, som du bruger, er faktisk original og autentisk. Hvis den fastslår, at den version, du bruger, er en licensfri kopi, så er dette program vil konstant bede dig om at installere en licenseret version.

Men WGA-programmet har vist sig at producere falske positiver, i hvilket tilfælde, det identificerer en ægte kopi af Windows som værende piratkopier. Der er en række grunde dette kan ske, og Microsoft arbejder på at løse det. Naturligvis, det kan være frustrerende på samme måde.

Denne tutorial vil vise dig, hvordan du afinstallerer Windows Genuine skærm fordel meddelelser, indtil du kan få problemet løst. Det indebærer at redigere din registreringsdatabasen.

Instruktioner

1 I normal XP-tilstand, adgang til Jobliste ved at trykke på CTRL, ALT og DEL knapperne sammen på samme tid. I det skærmbillede, der åbnes, skal du vælge processen wgatray.exe og afslutte det. Når processen er deaktiveret, skal du slukke computeren.

2 Genstart computeren i fejlsikret tilstand. Afhængig af din pc, kan du starte fejlsikret tilstand ved at trykke NUM Lock, DEL, F5 eller F8 nøgler. Når du er i fejlsikret tilstand, skal du åbne filen C: \ Windows \ System32. Dernæst finde og slette filen med navnet wgatray.exe.

3 Gå til filen C: \ Windows \ dllcache. Igen, finde og slette filen wgatray.exe.

4 Gå til menuen Start og vælg "Kør". I kommandoprompten skal du skrive regedit. Dette åbner Registreringseditor.

5 I Registreringseditor, finde filen HKEY_LOCAL

MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Informer.

6 Gå til denne nøgle i registreringsdatabasen og slette filen WgaLogon.

7 Luk Registreringseditor. Luk computeren ned og genstart din Windows normalt. Du vil igen modtage Windows Genuine Advantage Notification "skærm igen. Fravælg det denne gang.

TIPS

  • Du skal bruge ekstrem forsigtighed, hvis du har brug for at foretage ændringer i registreringsdatabasen. Redigering af din registreringsdatabasen indebærer omgåelse standard sikkerhedsforanstaltninger, som ellers leveres af Windows.