Hvordan kan jeg downloade Flash Game & Play Offline?

November 22

Hvordan kan jeg downloade Flash Game & Play Offline?


Mange websteder indeholder links til spil, der løber gennem en Flash-afspiller, som er en browser plug-in, der gør det muligt at læsning af SWF-filer. Mens spil er beregnet til at blive spillet online og er ikke frit tilgængelige for download, er det muligt at kopiere Flash-filen og køre spillet offline, hvor du spiller online er ikke en mulighed. File2HD er en gratis hjemmeside, der kan høste internetfiler fra hjemmesider, så de kan køre offline i et program kaldet Flash Offliner.

Instruktioner

1 Hent og installer Flash Offliner (se Resources). Åbn en webbrowser. Direkte browseren til den ønskede flash spil, og i en anden fane eller vindue, åbn File2HD hjemmeside.

2 Kopier browserens adresse i FIle2HD og sæt filteret til "objekter". Klik på "Hent fil" og SWF-filen for spillet vil downloade.

3 Åbn Flash Offliner. Højreklik på ikonet Flash Offliner på proceslinjen (nederste højre område af skærmen på værktøjslinjen) og vælg "Opret ny Flash Offliner Package." Vælg den ønskede SWF-fil for spillet og indtaste passende detaljer. Dette vil skabe en FOP fil til spillet.

4 Højreklik på den samme Flash Offliner ikonet og vælg "Install Flash Offliner Option." Dette vil tilføje spillet til den tilgængelige liste og tillader den at blive spillet.


relaterede artikler