Sådan Look Up et serienummer

September 1

Sådan Look Up et serienummer


Serienumre bruges til at identificere specifikke maskiner og udstyr ved at tildele en tidligere ubrugt nummer til denne særlige enhed. Computere, mobiltelefoner, elektroniske merchandise og endda køretøjer kan identificeres ved et serienummer. Ser din specifikke serienummer online kan hjælpe dig med at finde den software og støtte er nødvendig for at holde dit udstyr fungerer optimalt. Det kan også hjælpe til at identificere den model af enheden, hvis det ikke er tydeligt ved blot at kigge på det stykke udstyr. Med den rigtige instruktion, vil du vide, hvordan du ser din produktets serienummer for at få adgang til denne information.

Instruktioner

1 Gå til enhedsproducentens støtte, eller produkt søgning, website. Hvis du ønsker at slå op telefonens serienummer, gå til ESN eller elektronisk serienummer, opslag side.

2 Indtast serienummeret fra enheden ind i feltet "Indtast dit serienummer her" (eller lignende) og derefter klikke på "Søg". Navnet på dette felt vil variere, baseret på det produkt producentens hjemmeside, men det bør omfatte ordene "serienummer" i en eller anden form.

3 Klik på "Find" eller "Send" for at begynde at udføre søgningen til dit produkt baseret på dens serienummer. Resultaterne vil vise dig en liste over tilgængelig dokumentation og software (hvis relevant) for den specifikke enhed.

TIPS

  • Du kan se din computers serienummer for at finde de nyeste opgraderinger og software support, der relaterer til din nøjagtige maskine.

relaterede artikler