DSP File Extension

September 23

DSP File Extension


Computer-filer har navne med to dele, adskilt af et punktum. Den første del af navnet er grundlaget navn. Den anden del af navnet kaldes filtypen. Formålet med filtypenavnet er at skelne mellem forskellige typer af filer. Men der er ingen industri kontrol over anvendelsen af ​​filtypenavne og så den samme kombination af bogstaver er ofte brugt af helt forskellige applikationer. DSP filtype er et eksempel på dette. Der er fem programmer, der bruger det.

Visual Studio

Microsofts Visual Studio er en suite af programmer, der gør det muligt at udvikle programmer med Windows-stil grafiske brugergrænseflader. Visual Studio muliggør udvikling i en række programmeringssprog. udvidelse DSP-filen er tildelt Visual C ++ projekter i Visual Studio udviklingsmiljøet, som kaldes Developer Studio.

Dynamic Studio Professional

Oprindelsen af ​​forlængelsen DSP filen for Dynamic Studio Professional program klart kan udledes som en forkortelse af ansøgningen navn. Dynamic Studio Professional er ikke længere i omløb. DSP var en lydfil format produceret af denne musik software.

Norton Viewer

Symantec producerer en række sikkerhedssoftware, ligesom firewalls og ant-virus utilities, under Norton mærke. Norton Viewer ikke længere produceret af selskabet. I Norton Viewer-programmet, en Dynamic Link Library havde extension DSP-filen. En DLL indeholder moduler og procedurer, der anvendes af hovedprogrammet. Denne type fil, men har som regel en DLL-fil forlængelse.

Dr. Halo

Dr. Halo er et udgået grafik skabelse pakke produceret af Media kybernetik. Programmet var magen til Paint program til rådighed i Windows-miljøet, men blev skrevet til MS-DOS-operativsystemet. DSP fil forlængelse i Dr. Halo Den blev brugt til en grafisk display driver - DSP er en forkortelse for "skærm". Media Kybernetik fortsætter med at markedsføre andet billede-baseret software. Disse ikke bruger extension DSP-filen.

Underskrift

Den endelige program ved hjælp af udvidelse DSP-fil er et program kaldet underskrift, som tildelte forlængelse DSP-filen til et display parameter fil. The Signature Programmet er ikke længere i produktion. Selvom Underskrift brug af forlængelsen DSP-filen er rapporteret på mange websteder, der er ingen detaljerede oplysninger om programmet, det firma, der producerede det, og heller ikke metoden til ansættelse af displayet parameter fil.


relaterede artikler