Hvordan kan man se Hvis computer har en Ethernet-kort?

January 20

Hvordan kan man se Hvis computer har en Ethernet-kort?


Et Ethernet-kort, også kendt som en Ethernet PCI-adapter, er en form for netværk interface adapter fundet inde fleste nye stationære computere og bærbare computere. En ethernet-kort tillader computerbrugere til at tilslutte et Ethernet-kabel i kortet for at oprette forbindelse til et kablet højhastighedsforbindelse netværk. At vide, hvordan til at fortælle om din computer har en ethernet kort vil hjælpe dig med at afgøre, om du kan tilslutte din computer til et kablet højhastighedsnet, eller hvis du separat skal købe og installere en Ethernet-kort til computeren, før du kan få adgang kablet højhastighedsforbindelse netværk.

Instruktioner

1 Identificer alle porte og stik på din computer. At fortælle om din computer har en ethernet-kort, kan du søge efter et Ethernet-stik på computerens bagpanel. For at gøre dette, dog skal du være i stand til at se forskel på en Ethernet-stik og de andre havne og stikkene på bagsiden af ​​computeren. Ethernet-stikket er formet ligner et telefonstik og vil have en LED lys ved siden af ​​stikket. Din computer kan også mærke stikket med ordet "Ethernet" eller "Ether" direkte over stikket.

2 Skelne Ethernet-stik fra modemmet stikket. Hvis din computer ikke har etiketter på sine havne / donkrafte og din computer er udstyret med et modem, kan du have svært ved at skelne mellem modem stikket og ethernet-stik. Begge stik er formet på samme måde, men ethernet-stik er bredere og formet mere som et rektangel. Modemet stikket er mindre og offentlig-formet. Hvis din computer ikke har etiketter på sin havn, men bruger symboler i stedet, kan du skelne mellem Ethernet-stik og modem-stik ved at se hvilke stik har en telefon symbol over det. Dette vil være den modemstik. Hvis computeren kun har ét stik, og det er firkantede i modsætning til rektangulære, er din computer ikke har et Ethernet-kort.

3 Find Ethernet PCI-kortet fra computeren. Du kan se, om din computer har en ethernet-kort ved at se på den interne hardware i din computer. Først, skal du slukke og frakoble din computer. Ved hjælp af en stjerneskruetrækker, skru og fjern den ydre tilfælde af din computer. Find computerens bundkort og undersøge alle de PCI-kort, der er i dets PCI bus slots. Hvis din computer er udstyret med et Ethernet-kort, vil du finde et rektangulært formet PCI-kort, der har en stor sort eller grå boks i stikket ende af PCI-kort. Denne boks er, hvor Ethernet-kablet skal sættes i computeren. Hvis du ikke kan se et PCI-kort som dette, er din computer ikke har et Ethernet-kort.

4 Brug dit operativsystem for at kontrollere, om et Ethernet-kort. En anden måde du kan afgøre, om din computer har et Ethernet-kort er at se, om en netværksadapter er i operativsystemets liste over hardwareenheder. I Windows, gør dette ved at få adgang til "Device Manager." Højreklik på "Denne computer" ikonet på din pc, og klik derefter på "Egenskaber". Vælg "Hardware" fanen i "System Properties" dialogboksen, der vises, og vælg derefter "Enhedshåndtering". Rul ned på listen over enheder, indtil du ser "Netværkskort" overskrift. Klik på "+" symbolet ved siden af ​​"Netværkskort" for at udvide listen til at se, om det lister en Ethernet-adapter. Hvis der ikke enheden vises, har din pc ikke har en Ethernet-kort. I Mac OS X søge, for et netværkskort ved at åbne menuen "Apple", og derefter klikke på "Systemindstillinger", "Vis" og derefter "Netværk". Når "Vis" menuen belastninger, klik på "Aktive netværksporte" for at se, om din Mac viser en Ethernet-kort. Hvis den ikke gør, er computeren ikke har et Ethernet-kort.

TIPS

  • Ved hjælp af en ESD armbånd eller en anden grundstødning enhed vil forhindre ESD fra overførsel til computerens interne hardware og forårsager permanent skade, når du håndterer computerens hardware.
  • I Windows Vista, skal du åbne "Enhedshåndtering" ved at klikke på "Control Panel" fra menuen "Start". Vælg "System og vedligeholdelse" og derefter klikke på "System" mappe for at få adgang til linket "Enhedshåndtering".
  • Tilslutning et Ethernet-kabel til en modem-stik kan beskadige ethernet-kabel stik og modem.

relaterede artikler