Hvordan kan man se Hvis din Laptop Batteri skal udskiftes

October 24Der er en ikke så velbevaret hemmelighed om laptop-batterier: de bare ikke ret længe. De fleste lithium ion batterier, som dem der findes i bærbare computere, lider en nogenlunde 20-procent nedgang i kapacitet efter kun 250 cyklusser, ifølge Cadex Electronics, en producent af batteri testudstyr. Cykler er udledning og genoplade mønster hver batteri går igennem ved normal brug. Der er nogle kontrollampe tegn batteriet svigter, og din computer har et par tricks til at hjælpe dig med at afgøre, om dit batteri er virkelig dø.

Instruktioner

1 Højreklik på batteriikonet på proceslinjen. Normalt er det ligger i nærheden af ​​uret i nederste højre hjørne. Hvis der er en "Egenskaber" valgmulighed, vælge den. Hvis ikke, gå til "Start" og derefter "Control Panel". Vælg "Strømstyring." Hvis din hardware fabrikanten har medtaget et batteri sundhed nytte (både HP og Dell gør på nogle modeller), vil du se en mulighed for at kontrollere batteriets sundhedstilstand den i vinduet.

2 Kontroller batteriets sundhed den gennem BIOS, hvis du ikke har den nødvendige anvendelighed. Genstart computeren, og klik på nøglen, der starter BIOS setup, så snart du ser den bærbare producentens logo. Normalt F12 starter BIOS setup, men det varierer fra maker til maker. Du bør se en cue i øverste højre hjørne af skærmen, der fortæller dig, hvilke nøgle til pressen.

3 Naviger til "Battery" eller "Power Sources" i venstre oplysninger rude i BIOS setup ved at bruge op og ned pile. Den nøjagtige formulering varierer fra producenten. Når du lander på den rigtige indgang, bør du se batteristatus angiver batteriets helbred.

4 Efter slukke, fjerne batteriet fra den bærbare computer, og tryk indikatoren knappen placeret nær en række små LED-lys, hvis du ikke er tryg rode rundt i BIOS-skærmen. Du skubber batteriet, kigge efter en udløserhåndtag på bunden eller på siden af ​​maskinen. Når du trykker og holder knappen test, hvis du kan se andre end grøn eller hvis lys blinker farver, du sandsynligvis har et batteri problem.

5 Bemærk den nøjagtige farve og adfærd indikatorlamperne. Spørg din producenten at bestemme status for batteriet, hvis det ikke er tydeligt markeret på enheden.

6 Tilslut din laptop uden batteriet i sin slot, og prøv at magten op. Hvis du er i stand til at køre den bærbare computer direkte fra vekselstrømsadapteren, eventuelle magt spørgsmål du har, er næsten helt sikkert på grund af en svigtende batteri. Hvis du ikke kan tænde maskinen med kun den vekselstrømsadapter, kan du se på et problem i strømtilslutning bord eller endda i selve bundkortet.


relaterede artikler