Hvordan man laver en simpel Spin Logo Animation med Cinema

January 2

Brug Cinema 4D s keyframing og transformation værktøjer til at gøre en animation, der viser en roterende 3D logo. Keyframes er animationsrammer du oprette grafisk indhold til, og at Cinema 4D bruger til at beregne de resterende frames i din animation. Den "Rotation" værktøj, der udfører animationen er spinning handling er en af ​​tre værktøjer til at omdanne dit logo i 3D-rum. De andre transformation værktøjer er "Flyt", som bevæger objekter, og "Scale", som lader dig vokse eller skrumpe dine 3D-design.

Instruktioner

1 Klik på menuen "Filer" og derefter klikke på "Ny" kommando til at oprette en ny scene til at oprette dit logo animation.

2 Klik på menuen "Opret", og klik derefter på "Spline" undermenuen som indeholder kommandoer til at indsætte lineære objekter som tekst. Klik på kommandoen "Tekst" for at indsætte en 3D tekst objekt i scenen. Denne tekst objekt giver en enkel logo kan du senere ændre ved at skabe yderligere objekter med "Opret" menuen.

3 Skriv dit logo tekst over teksten i "Tekst" kontrol "Tekst objekt" panel på skærmen til højre. For eksempel, skriv "Sal Art Supply" sæt denne tekst som dit logo.

4 Klik på ikonet nøglen lige under tidslinjen panelet. Denne handling kører "Keyframe" kommando, som skaber en keyframe til din spinning logo animation.

5 Skriv "50" i tekstfeltet umiddelbart til højre for skyderen tidslinjen for at angive, at du ønsker at fremme den aktuelle tid pointer til ramme 50. Dette trin skaber rammer er tilstrækkelige til en animeret sekvens, der tydeligt viser en roterende logo.

6 Klik på ikonet værktøjslinjen formet som to buede pile til at køre "Rotation" værktøj. Cinema 4D viser tre farvede bånd rundt om logoet repræsenterer de tre akser 3D-rum:. "X", "y" og "z" Klik på en af ​​disse bånd for at markere den som den akse, omkring hvilken at rotere teksten. Træk med musen for at rotere teksten, og slip derefter musen til at fuldføre rotationen.

7 Klik på ikonet nøglen under tidslinjen panelet til at skabe den keyframe, der ender dit logo animation. Afspil animationen ved at klikke på knappen ">" under tidslinjen panelet.


relaterede artikler