Hvordan man laver en anden Facebook konto

January 21

De fleste mennesker har en Facebook-konto for at holde trit med venner og familie, dele billeder og post opdateringer om daglige happenings. Facebook sætter ingen grænse for antallet af konti en person kan have, og nogle mennesker vælge at få separate regnskaber for personlige interesser, venner, familien og kolleger. Fordi en Facebook-konto er bundet til en unik e-mail-adresse, alle kan starte en anden konto, så længe en unik emailadresse er forudsat. Konti er helt adskilt og deler ikke venner, fotos eller applikationer.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en anden e-mail-adresse, hvis du kun har én. Mange gratis web-mail-tjenester som Gmail (gmail.com) og Hotmail (hotmail.com) tager kun et par minutter at tilmelde dig.

2 Gå til Facebook hjemmeside (facebook.com) og udfylde de nødvendige felter på tilmeldingsformularen langs højre side af hjemmesiden. Indtast en e-mailadresse, der endnu ikke er blevet brugt til at registrere en tidligere Facebook-konto, dit fornavn og efternavn, et password, dit køn og din fødselsdato.

3 Klik på den grønne knap "Tilmeld dig" nedenfor formularfelterne. Din konto vil blive valideret og en e-mail vil blive sendt til dig om at bekræfte din konto.


relaterede artikler