Sådan opgraderer en Dell Optiplex GX280 Video Card

July 5

Med de konstante fremskridt i video grafik-teknologi, kan du ønsker at opgradere grafikkortet i din Dell Optiplex GX280 for at få det bedst mulige på computeren billedet, for film, spil og andre video. Du kan opgradere kortet i mindre end 30 minutter uden brug af værktøj. Dell Optiplex systemet giver mulighed for nem installation af grafikkortet.

Instruktioner

1 Sluk for Dell og tag netledningen ud af stikkontakten, før du forsøger at opgradere grafikkortet. Fjern strømkablet fra strømforsyningen på bagsiden af ​​computeren sagen. Åbn sagen ved at trykke på fanerne i ryggen og løfte dækslet væk fra sagen.

2 Find video card slot på bundkortet ved siden af ​​strømforsyningen, og løft metal holdeclips op på bagsiden af ​​video card slot. Fjern den metalplade, som dækker åbningen i bagsiden af ​​argumenterne for videokortet. Skub den nye video -kortet i video card slot.

3 Fastgør plastik holdeclips i den ene ende af det nye grafikkort, og fastgør metal holdeclips over grafikkortet i nærheden af ​​bagsiden af ​​sagen. Luk tilfældet, så fanerne låses på plads på sagen låget. Sæt netledningen i strømforsyningen.

4 Sæt den anden ende af ledningen i stikkontakten, og tænd for computersystemet.

TIPS

  • For at undgå elektrisk stød, aldrig forsøge at opgradere Dell Optiplex GX280 grafikkort, mens netledningen er sat i stikkontakten.

relaterede artikler