Tips om shirt Design i Illustrator

September 15

Tips om shirt Design i Illustrator


Adobe Illustrator er et fremragende værktøj til at udvikle designs til skjorter, uanset hvilken print metode, du bruger. Illustrator s vektorgrafik hjælpe dig med at oprette linjer, former og kurver, der har gavn for både digital præcision og en håndtegnet føler. Eventuelle linjer eller billeder, du tegner er helt redigeres. Illustrator har også mulighed for at styre dine farver og skabe præcis tekst. Illustrator er et fremragende værktøj til at hjælpe designere producere mere udviklede, professionelle shirt designs.

Brug skabelon

Når du opretter en "Nyt dokument fra skabelon" fra "Blank Skabeloner" mappe, skal du vælge "Tshirt" skabelon. Dokumentet vil indeholde en kasse - til højre - for dig at tegne i Uanset hvad du trække i boksen vises på en mindre skjorte billede til venstre for kassen.. Det er meget praktisk for at få en fornemmelse af, hvad dit arbejde vil se ud, når det er blevet trykt på skjorten. Du kan indstille baggrundsfarven af ​​trøjen miniature, hvis du planlægger at udskrive dit design på en farve skjorte.

Brug Pantone Color

Illustrator har et stort udvalg af Pantone farveprøver eller preset, indekserede farver, der tillader printere til at vide præcis, hvilken farve der skal udskrives. Brug Pantones vil sikre, at præcise farver sendes til skjorte printeren, så den farve, du ser på skærmen er den farve trykt på skjorten. Pantone farveprøver også hjælpe dig med at holde din farve ganen konsekvent, og de hjælper dig med at undgå at skulle dial-i CMYK-værdier, hver gang du farve et objekt.

Konverter al tekst til konturer

Når du bruger tekst i en skjorte design, skal du sørge for, at du konvertere den til konturer før du sender den til din printer. Nogle gange vil printeren ikke adgang til skrifttypen og kunne printe din skjorte i en skrifttype, der ikke passer dit design, eller værre, ikke udskrive på alle. Det tager kun et øjeblik at vælge din tekst, gå til "Tekst Menu" og klik på "Konverter til konturer." Denne lille skridt kan forhindre store problemer på printeren.

Brug Vector kunst så meget som muligt

Illustrator tillader dig at importere JPEG-billeder, men du bør undgå dette. Du bør også undgå rasteriseres eller pixeleret kunst skabt i andre Adobe-programmer, som Photoshop. Vektor billeder, vil enten håndtegnet eller trukket fra en af ​​Illustrator s multimedieklip biblioteker oversætte til rene linjer på dine skjorter. Dette gælder især for små designdetaljer. Rasterisering skifter vektor design i pixel billeder. Hvis du zoome ind på din computer, kan du begynde at se de pixels. Vector kunst, på den anden side, vil blive vist glat uanset hvor langt du zoome ind.


relaterede artikler