Sådan indtaste data i en formular i Access

November 30

Adgang former er skærmbilleder, der bruges til indtastning af information i en database. I et Microsoft Access database alle oplysninger gemmes i en tabel. Du skriver oplysninger i formularen skærmen. Disse oplysninger gemmes derefter til den underliggende tabel. En form giver interaktive elementer at tabeller ikke. De danner muligheder omfatter funktioner som indstilling advarsler for påkrævede felter, der fremhæver bestemte områder og tilføjer interaktive kontroller.

Instruktioner

Indtast data

1 Placer markøren i det første felt på formularen. Indtast oplysninger i feltet. Tryk på "Tab" eller "Enter" for at flytte til næste felt. Tryk på "Shift" og "Tab" for at flytte til det forrige felt. Alternativet er at bruge musen til at flytte markøren fra felt til felt.

2 Brug pilene i bunden af ​​formen for at gå videre eller gå tilbage til en anden rekord. Den enkelt pil rykker frem eller tilbage. Pilen med linjen går til den første eller sidste post i databasen. Pilen med stjernen åbner en ny rekord.

3 Brug mellemrumstasten til at indtaste flueben eller ændre på valgknappen.

4 Brug musen til at åbne drop-down bokse. Den anden mulighed er at begynde at skrive i drop-down feltet. Adgang forsøger at matche dine data med information lagret i drop-down boksen.

5 Tryk på knappen "ESC" for hurtigt at slette alle data ind i en ny rekord.

TIPS

  • Du skal fane ud af det sidste felt at gå videre for at redde en rekord. Dette åbner en ny rekord og gemmer de indtastede oplysninger i den tidligere rekord.

relaterede artikler