Sådan Sørg YouTube Video Share Links Arbejde på Facebook

August 17

Sådan Sørg YouTube Video Share Links Arbejde på Facebook


Den fantastiske ting om sociale netværk er den lethed, hvormed de tillader dig at dele oplysninger med dine venner og familie. Uanset om du ønsker at annoncere hvad du havde til middag i aften, eller vise den kjole du havde til festen du gik til sidste fredag ​​aften, sociale netværk gør det muligt at vise, at oplysninger på internettet med blot et par tastetryk og klik med mus. Netværk som Facebook endda lade du linker til YouTube-videoer direkte, så de vises på din newsfeed og profil.

Instruktioner

1 Vælg den video, du vil dele fra YouTube-webstedet.

2 Klik på "Del" knappen under videoafspilleren på YouTube. Du vil have mulighed for at forbinde video eller dele direkte til Facebook. Fordi du forsøger at kontrollere linket, markere linket og kopiere det til din udklipsholder. Du kan også bruge webadressen på videoen fra adresselinjen øverst i din web browser.

3 Log ind i Facebook-hjemmeside. På toppen af ​​din hjemmeside vil du have forskellige muligheder til rådighed for dig at dele information. Standardindstillingerne muligheder er, fra venstre til højre:. "Status", "Photo", "Link", "Video" og "Poll"

4 Klik på "Link". En boks vises under "Link http" knappen i venstre side af feltet vil være. ":. //" Og til højre for boksen vil være en grå knap, der hedder "Vedhæft" Klik inde i tekstboksen og forbi dit link. det link, der var under din YouTube-video skal vises i tekstboksen på Facebook. Tryk på "Vedhæft".

Nu er en række ting vises, hvor tekstfeltet var. Til venstre vil være en miniature af videoen og til højre vil være videotitlen, videoens webadresse og en del af videoen beskrivelse. Du vil se en tekstboks under disse oplysninger med ordene: "Sig noget om dette link ..." Også en blå knap vil være på den højre på denne boks med ordet "Del".

5 Indtast tekst, du gerne vil inkludere med videoen, og tryk på "Del". Sammen med tekst, du lige har skrevet, den video, du er knyttet til, vil nu blive vist i din Nyhedsfeed og Newsfeed af dine venner. Videoen vises som en miniature med en blå og hvid "Play" knap, som vil give dine venner til at se din YouTube-video direkte på Facebook.

TIPS

  • Du kan også linke din video direkte til Facebook ved at vælge knappen "Facebook" i Del sektion under videoen på YouTube-webstedet. Hvis du er logget ind på Facebook, vil denne proces gå til trin 5, men vil omfatte ordene "Skriv noget ..." i tekstfeltet og den blå knap vil sige "Share Link." Hvis du ikke er logget ind på Facebook, vil du blive bragt til et skilt i siden og derefter har mulighed for at sende linket.

relaterede artikler