Sådan foretages fejlfinding Browser kompatibilitet Google Docs

August 25

Google Docs er en gratis web-baseret tjeneste, der giver dig mulighed for at administrere og dele dokumenter, undersøgelser, regneark og præsentationer fra ét praktisk sted. Alt du behøver er en webbrowser og en internetforbindelse for at få adgang til dine dokumenter. Nogle browsere og operativsystemer understøttes ikke af Google, og du vil ikke kunne få adgang til dine dokumenter korrekt fra disse uforenelige platforme. Kontroller, at din browser opfylder Googles systemkrav for at nyde fuld brug af Google Docs.

Instruktioner

1 Åbn enhver webbrowser og logge ind på din Google Docs-konto. Klik på et dokument fra midten rude i vinduet Google Docs. Hvis du kan se dokumentet, din browser er kompatibel med Google Docs. Hvis du ikke kan se dokumentet, skal du fortsætte til trin 2.

2 Naviger til siden med Google Dokumenter System.

3 Find din browser og operativsystem i diagrammet på siden med Systems. Hvis et "X" vises ved siden af ​​browser og operativsystem, betyder det, Google Docs bør arbejde med din konfiguration. Hvis du ikke kan se et "X" ved siden af ​​dit operativsystem og browser, er Google Docs understøttes ikke og kan ikke arbejde.


relaterede artikler