Sådan oprettes et Excel regneark online til Del

May 22

Microsoft Excel er et værdifuldt værktøj, der skaber regneark til at hjælpe dig med at administrere og manipulere data ved hjælp af formler, der er beregninger genereres af dig, og funktioner, som er forudindstillede Excel formler. En særlig nyttig funktion er muligheden for at dele din regneark og samarbejde med klassekammerater, kolleger, familiemedlemmer eller medarbejdere. Microsoft Office Live, Google Docs og Zoho Sheet er tre gratis regneark-deling programmer, der tillader dig uploade og dele en række dokumenter til bestemte brugere, som derefter kan redigere dokumenterne efter behov.

Instruktioner

1 Saml e-mail-adresserne på de personer, som du vil dele oplysningerne. Du vil være i stand til at knytte dem og underrette dem om eventuelle ændringer via deres e-mail adresse.

2 Opret Excel-regneark, du har til hensigt at dele, hvis du har oplysninger handy. Ellers kan du oprette dit regneark i et af Office-pakken programmer.

3 Opret en konto, hvis det er nødvendigt, for at få adgang til alle en af ​​de ovennævnte kontorpakke programmer. Hvis du allerede har et Windows Live eller Google-konto, så vil du logger ind enten program ved hjælp af denne konto. Med Zoho Sheet, kan du logge ind med din Google, Yahoo eller Facebook-konto. Mens Microsoft Office Live og Google Docs tilbyder værdifulde forudindlæste skabeloner (mens Zoho Sheet kræver, at du finde eller oprette dine egne skabeloner), ved hjælp af Microsoft Live-kræver, at du downloader en plug-in. Dette gør det en fremragende mulighed for hjemmet eller på kontoret brug, men med en fælles computer, såsom i en computer lab eller et bibliotek, kan det ikke være en farbar vej for dig, da mange af disse faciliteter ikke tillader software, der skal installeres af offentlige brugere.

4 Upload et eksisterende regneark eller oprette et nyt regneark, som du ville i Microsoft Excel, som brugergrænsefladen på alle tre programmer er næsten identisk. Så gem regnearket. Hvis du vil dele det, bliver du nødt til titel og gemme dokumentet.

5 Del dokumentet ved at indtaste e-mail-adresser på dem, du ønsker at se eller manipulere dokumentet. Når du vælger en bruger, kan du angive deres privilegium, som til "read only" eller "edit". Med Google Docs, har du også mulighed for at tildele yderligere redaktører, der så vil have den ekstra tilladelser til at invitere andre. Når du har givet en e-mailadresse, vil modtageren modtage en e-mail og hendes udpegede privilegium og hun kan begynde at få adgang til eller redigere delte dokumenter.


relaterede artikler