Sådan ændres en adresse Bar

May 17

Ændring af adresselinjen i din Internet Explorer er en enkel proces, der bør ikke tage længere end et par minutter at udfylde med succes. Ændring af en adresse bar giver dig mulighed for at vælge, hvilken søgemaskine eller websted, du vil foretage dine søgninger.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og så softwaren til fuldt ud at indlæse. Klik på "Vis" fanen øverst på skærmen, og klik på "Explorer Bar" fra den efterfølgende vindue.

2 Klik på fanen mærket "Søg" eller "Søg" knappen for at aktivere en sidepanel med valg af adresse barer til rådighed for dig. Hvis du bemærker en lille hund i bunden af ​​din side panel, bliver du nødt til at klikke på "Skift indstillinger" eller "Change Internet Søg Behavior", før adresselinjen valg dukke op.

3 Vælg den type adresselinjen, du vil bruge, og klik på "OK" knappen nederst på siden for at gemme dine ændringer. De fleste webbrowsere giver dig muligheder for de store søgemaskiner (Google, Yahoo, Ask Jeeves, etc.). Vælg den indstilling, der passer bedst til dine personlige behov.


relaterede artikler