Sådan Virus Scan din computer

January 5

For at sikre, at der ikke er nogen virus på din computer, bør du gøre en fuld virusscanning med en anti-virus system, der jævnligt opdaterer. Du kan scanne manuelt eller programmere din software til at scanne automatisk på samme tid hver uge.

Instruktioner

Manuelt Virus Scan

1 Luk alle unødvendige programmer. Scanning vil tage en masse CPU og harddisk tid. Lukning eventuelle programmer, der bruger CPU-ressourcer vil gøre scanningen køre hurtigere.

2 Åbn dit antivirusprogram. Mange antivirusprogrammer har en "kontrolcenter" eller en "wizard" grænseflade, der giver dig fuld eller guidet kontrol af programmet.

3 Opdater dine virusdefinitioner før du kører scanningen. Hvis du ikke gør, kan du ikke opdage eventuelle nyligt udgivet virus på din computer.

4 Scan din computer. Kørsel af en fuld scanning kan tage lang tid, især hvis du har en stor harddisk fuld af programmer. Det er bedst ikke at afbryde denne proces. Lad din computer og komme tilbage, når den er færdig.

Planlæg en Virus Scan

5 Åbn dit antivirusprogram. Planlæg den automatiske opdatering til at køre før virusscanning. Det er vigtigt, at opdateringen køres automatisk i tillæg til scanninger. Hvis opdateringer ikke køre automatisk, kan de let blive glemt.

6 Planlæg automatiske virus scanner i kontrolgruppen midten af ​​din anrivirus program. Vælg et tidspunkt, at du ikke skal bruge computeren, men når du ved computeren vil være på. Hvis du vælger at køre scanninger natten, huske at forlade din computer på.

7 Kontroller scanningen. Tjek din computer på det tidspunkt, scanningen blev planlagt til at begynde at sikre, at det kører. Planlæg scanningen til at køre på et tidspunkt, når du er rundt for at bekræfte det. Du skal dog ikke planlægge for en tid, hvor du skal arbejde. Scanningen kan dramatisk langsom din computer.


relaterede artikler