Flash Animerede Tekst Effekter

October 4

Flash Animerede Tekst Effekter


Brug Flash til at animere tekst er en populær måde at sætte fut en hjemmeside eller præsentation. Hvordan du vælger at fikse op kedelige tekst er op til din egen fantasi og kreativitet. Men der er nogle fælles og nemme metoder, der kan få dig i gang blot at bruge grundlæggende kontrol i programmets egenskaber panel og bevægelse tween. Kombiner disse elementer til at skabe virkelig dynamiske tekst effekter.

Flytning tekst

Flytning tekst fra den ene side af en skærm til en anden er den mest basale form for effekt. Du skal blot konvertere din tekst til et filmklip og bruge en bevægelse tween på rammerne for din tekst. Brug den lethed-i og lethed-kontrol i panelet Egenskaber for at skabe en bounce effekt. Eller opret en sløret version af din tekst, gemme det som et filmklip, og læg den på starten af ​​tidslinjen. Dette vil gøre din tekst se ud som om det bevæger sig hurtigt hen over skærmen.

Fading ind og ud

Konverter din tekst til et filmklip og placere to keyframes på tidslinjen mindst 10 frames væk fra hinanden. Ændre alfa niveau af din tekst i den første ramme til 0, og i det sidste billede til 100. Indsæt en bevægelse tween mellem de to rammer. Tryk tilbage eller enter for at se animationen.

Blinkende tekst

Bemærk, at dette skal bruges sparsomt, og virkelig kun i den indledende del af dit websted og ikke som en vedvarende element. Det er almindeligt anset som irriterende.

Konverter din tekst til et filmklip. Sæt fem keyframes i din tidslinje, fem frames eller fra hinanden mere, afhængigt af hvor hurtigt du vil have teksten til at blinke. Brug "Glow" filter på hver anden ramme. Sæt bevægelse tween mellem hvert billede. Tryk på Enter for forhåndsvisning.


relaterede artikler