Sådan gør du: iPhoto til Picasa Uploader

July 13

Apples iPhoto giver flere muligheder for at eksportere dine fotos til tjenester online, men desværre som af tidspunktet for offentliggørelsen du ikke har mulighed for at synkronisere dine iPhoto billeder med din Google Picasa-konto. Heldigvis kan du bruge Picasa Uploader til Mac OS X til at eksportere dine iPhoto billeder til din Picasa-konto. Picasa lader din søgning din Mac til billeder, herunder iPhoto, føje data og tags, batch upload, indlæg til Blogger, redigere i Picnik og endda oprette collager.

Instruktioner

1 Åbn Picasa på din Mac. Første gang du kører Picasa, det giver dig mulighed for at importere dine iPhoto fotos. Hvis dette ikke er første gang, du har åbnet Picasa, kan du stadig importere dem.

2 Klik på knappen "Import" i øverste venstre hjørne af vinduet Picasa Uploader.

3 Klik på fanen ved siden af ​​"Importer fra" og klik på "Folder".

4 Klik på den venstre scroll bar i pop-up vindue, og rul ned til "Media" overskrift i din Finder genvejsmenuen. Denne menu er til stede i de fleste pop-up-vinduer i applikationer i Mac OS X.

5 Klik på linket "Billeder" og derefter klikke på "iPhoto".

6 Vælg de billeder, du vil importere. For at vælge flere billeder i træk klikke på det første foto og hold "Shift" -tasten mens du klikker på sidste foto. For at vælge flere usammenhængende foto, holde "Command" nede, mens du klikker på hvert foto.

7 Klik på knappen "Vælg" for at importere dine iPhoto billeder til Picasa Uploader.


relaterede artikler