Forskellen mellem en Embedded System & en computer

October 31

Forskellen mellem et indlejret system og en generel computer system er en af ​​formål, og i langt mindre grad design. Selv om der kan anvendes et generelt formål for mange ting, er et indlejret system kun beregnet til ét formål.

Allround Systems

Et generelt formål computersystem er, hvad du tænker på, når nogen siger ordet "computer". Det definerende træk ved en generel computer er, at det kan omdannes til et nyt formål. I de tidlige dage af digitale computere, dette involveret faktisk rewiring hele systemet. I dag er de fleste slutbrugere ikke engang klar over, at dette sker, da processen er blevet helt gennemsigtig.

Indlejrede Systemer

Et indlejret system er lidt sværere at pin ned. Det er dedikeret til et enkelt formål, eller et lille sæt af formål. Indlejrede systemer kan findes i næsten hver eneste stykke moderne elektronik - i virkeligheden er de elektronikken. En moderne tv, en bærbar musikafspiller, en computer-styret aircondition system eller stort set alt lavet i de sidste 10 år, som ikke er et generelt formål, og kræver elektricitet: det er, hvad et indlejret system er.

Crossover Devices

Nogle enheder passer ikke helt ind i enten lejren. Smarte telefoner er det bedste eksempel på dette. Mens de bruger en designfilosofi, der efterligner et indlejret system, kan de også fungere som generelle formål maskiner. De kan have en enkelt overordnet formål (de er mobiltelefoner efter alle), men de er ikke begrænset til dette formål.


relaterede artikler