Sådan Fix Windows Efter en start-up Crash

January 26

Sådan Fix Windows Efter en start-up Crash


Computeren er afhængig af operativsystemet kan startes korrekt, men et styrt kan opstå, hvis system filer er beskadiget eller mangler. Microsoft skjuler Windows-system mappen som standard, men brugerne kan aktivere skjult mappe visning. Hvis en bruger fejlagtigt sletter en fil fra denne kritiske system, mappe, så kunne det medføre opstartsproblemer til operativsystemet. Mange filer udgør Windows operativsystemet, så manuelt reparere opstart er skræmmende for en person. I stedet kan du bruge et hjælpeprogram i Windows til automatisk at reparere opstart af operativsystemet.

Instruktioner

1 Tænd for pc'en. Tryk og hold "F8" -tasten på tastaturet for at indtaste "Avancerede startindstillinger" skærm.

2 Tryk på pil op eller ned for at vælge "Reparer computeren." Klik på drop-down menuer i feltet "System Recovery Options" for at vælge det sprog, og tastaturet input efter land. Klik på "Næste".

3 Klik på "Startup Repair." Vent på, at værktøjet til at scanne og registrere startproblemer på computeren.

4 Overvåg skærmen, mens Windows automatisk løser opstartsproblemer. Hvis brugeren deltagelse er påkrævet, og følg derefter vejledningen, indtil processen er færdig.

TIPS

  • Klik på linket "Vis Diagnostiske og reparation Detaljer" på sidste side i boksen for at få en oversigt over, hvad der var, og blev ikke repareret.

relaterede artikler