Gratis Database Modeling Tools

April 30

Gratis Database Modeling Tools


En database model er en struktureret data skema, der indeholder en data ordbog, en visuel eller grafisk diagram af databasen, og en database drift platform, såsom Access eller Oracle. Database modeller anvendes i hele forretningsprocessen til at analysere information, oprette rapporter og støtte forretningsmæssige beslutninger i en organisation. Da modellering er en måde at håndtere og integrere små eller store sæt af oplysninger, kan specifikke redskaber bruges til at definere processen.

Open ModelSphere

Open ModelSphere er en database modellering software frigivet til offentligheden under GNU General Public License. Dette program giver brugeren mulighed for at modellere databaser gennem konceptuelle og logiske modeller, som vil vise datalag og strømmen af ​​data. Med disse data modellering værktøj kan du generere struktureret-query sprog scripts, bruge visuelle grafik til at anvende ændringer i databasen model, og synkronisere før og efter database modeller. Du kan også bruge dette program til at interface med databasen software som Informix og Oracle.

ConceptDraw PRO

ConceptDraw PRO er en database modellering program, der giver brugerne mulighed for at designe databaser, reverse engineering database projekter og design enhed-forhold diagrammer. ConceptDraw PRO giver dig mulighed for at modellere en relationel database og samtidig støtte tredjeparts database strukturer såsom MySQL, MS Access og InterBase. Opret database modeller med forskellige diagrammer, såsom Data Flow diagram og netværket diagrammet, mens spore dit projekt med Gantt-diagrammer og flowdiagrammer. Funktioner omfatter Datatype Kortlægning og Cross DBMS Target kompatibilitet.

DB Designer Fork

DB Designer Fork modeller databaser, mens så du kan udføre forespørgsler, der eksporteres fra strukturerede-query sprog. Denne intuitive software kan generere scripts fra flere database enheder, såsom Oracle, MySQL, PostgreSQL og SQL Server. Denne open source software giver brugerne den originale kildekode til at tilpasse ændringer gennem sin projektstøtte udviklingssystem. Lanceret i 2006 af SourceForge, er dette program tilsluttet til projekt webservere, der understøtter en fil management system og programmeringssprog som PHP og Perl.


relaterede artikler