Tips & Rådgivning på internettet

August 15

Tips & Rådgivning på internettet


For millioner af amerikanere, internettet er et centralt element i deres liv. Det er et middel til at kommunikere på tværs af kloden, en ressource for akademisk berigelse, en stikkontakt for at tjene penge og døren for at finde kærligheden. Efter 27 års udvikling, kan internettet enten være et værktøj, der kan hjælpe eller skade dig. Ikke at vide, hvordan man sikkert navigere denne teknologiske vidunder kan sætte dig og dine personlige investeringer i fare.

Deling af oplysninger

Der er tre grundlæggende måder, som du frivilligt kan dele dine oplysninger på World Wide Web: email, usenet og Internet Relay Chat (IRC).

E-mail er den standard form for kommunikation og fungerer som et virtuelt posthus, sende beskeder direkte fra en afsender til en bestemt modtager. Usenet lader brugere dele information i en bulletin-board måde; dette er hvad der bruges på sociale netværkssider. IRC er chatrum og levende fora, hvor de oplysninger, du sender kan læses i real-tid.

Internet Jobsøgning

Det er meget muligt, at jobbet af dine drømme er at klikke en simpel mus væk; Men der er et par ting, du bør vide, før at trykke på "apply" knappen. Enhver job, der tilbyder dig en holdning baseret på dig betale en upfront gebyr er mere end sandsynligt et fupnummer. Også, medmindre du modtager det direkte fra en arbejdsgiver eller et arbejdsforhold site, såsom CareerBuilder.com, være varsomme med at reagere på et job-opslag email. Chancerne er, det er en bedragerisk forsøg på at samle nogle af dine personlige oplysninger.

Online Dating

Tips & Rådgivning på internettet

Ikke alle, du møder på et dating site er på udkig efter kærlighed; nogle søger at stjæle personlige oplysninger.

Finde kærlighed online kan ikke kun være en sjov proces, kan det faktisk arbejde. Når du ved, hvordan til dato sikkert online kan du være en del af Amerikas nye dating scene. AOID'en give dit hjem-adresse til en person, du lige har mødt, selv når hun tilbyder at sende dig en gave. Også kun tilmelde dig en dating agentur, der giver dig en aktiv kundeservice telefonnummer og en fysisk adresse.

Generel sikkerhed Internet

Fordi der er Internet hackere, der ved, hvordan man adgang til dine oplysninger på subtile måder, er det vigtigt at vide et par forebyggende tips. Altid holde nogle oplysninger lige til dig selv. Et socialt site er ikke stedet at skrive, at du vil forlade byen for et par dage; dette fortæller offentligheden dit hjem vil være ledig. Undgå fristelsen til at videresende kæde-e-mails. På trods af den e-mail advarsel, vil du ikke være uheldig, når du ikke gør, og du kan gemme dine venner risikoen for at få en virus.


relaterede artikler