Sådan Genstart en Linksys Phone Adapter Fjernt

June 1

Linksys telefon adaptere er netværksforbundne telefoner, der ligner og fungerer på samme måde som traditionelle fastnet linjer. I modsætning til traditionelle fastnet linjer, men Linksys enheder opretter forbindelse til et netværk og kommunikere med VoIP. Som netværksenheder, Linksys telefon adaptere har fjernadministration websider, du kan få adgang fra en webbrowser, selv om genstart mulighed er skjult.

Instruktioner

1 Bestem telefon adapter IP-adresse, hvis du ikke allerede kender det. På en telefon adapter med et LCD-display, tryk på "Menu", "9" og "2" nøgler til at læse IP-adressen fra displayet. På en telefon adapter uden en LCD-skærm, skal du trykke på "*" tasten fire gange, punch i "110 #" med tastaturet og lytte til IP-adressen.

2 Skriv "http: // [IP-adresse] / admin / reboot" i din web browserens adresselinje, erstatter "[IP-adresse]" med IP-adressen på telefonen adapter. Tryk på "Enter". For eksempel, hvis telefonen adapter IP-adresse er "192.168.0.123," type "http://192.168.0.123/admin/reboot" i adresselinjen, og tryk derefter på "Enter".

3 Skriv administratoradgangskoden i password prompt vindue, der vises, og tryk derefter på "Enter".

4 Klik på "Genstart" knappen på websiden.

TIPS

  • Du kan kun genstarte en Linksys telefon adapter når den er inaktiv, da det ikke vil genstarte, hvis nogen er i øjeblikket bruger det.