Sådan får du adgang en ekstern harddisk fra en ekstern netværk

June 3

Et hjem netværk forbinder computere til internettet via en routing anordning fastgjort til en Internet-modem. Du kan få adgang en computers harddisk fra en computer på et andet netværk ved at ansætte en ekstern visning, der fungerer via internettet. Proceduren er ligetil og kræver ingen fysisk modifikation af enten computer. Ingen viden om, hvordan en netværksfunktioner er påkrævet, eller vil du foretage eventuelle ændringer i netværket, at enten computeren bruger.

Instruktioner

1 Start standard webbrowser på den computer, der har den eksterne harddisk, der skal tilgås. Vælg de browsere fra "Start" og derefter "Alle programmer" pop-up-menuen. Download en remote viewing host program, for eksempel, LogMeIn Ignition (se Resources) til skrivebordet.

2 Klik på "Registrer" linket på websiden af ​​selskabet, der remote viewing programmet. Indtast et navn og adgangskode i de relevante tekstfelter på vinduet, der vises. Klik på "Registrer" eller "Done" for at afslutte registreringen.

3 Dobbeltklik på den fil, der er blevet hentet for at starte installationen. Indtast de ønskede oplysninger. For eksempel, brugernavn og adgangskode i de relevante tekstfelter. Følg menuen for at fuldføre installationen. Afslut installationen, når du er færdig og genstart computeren.

4 Start standard webbrowser på computeren, der vil blive adgang til ekstern harddisk fra et andet netværk. Retur til hjemmesiden for den virksomhed, hvor du er registreret. Download remote viewing klient program fra hjemmesiden. Dobbeltklik på filen for at starte installationen. Indtast de ønskede oplysninger i de relevante tekstfelter. Afslut installationen, når du er færdig og genstart computeren.

5 Start remote viewing klient program ved at vælge det fra "Start" og derefter "Alle programmer" pop-up-menuen. Indtast dit registrerede navn og adgangskode i de relevante tekstfelter på vinduet, der vises. Klik på knappen "Start" eller "Go" - afhængigt af fabrikat af programmet - for at aktivere programmet. Lad skrivebordet på den computer, der har den eksterne harddisk, du vil have adgang til fuldt vises på skærmen, før du fortsætter.

6 Flyt musemarkøren til ikonet for den eksterne harddisk, der er på remote desktop. Dobbeltklik på ikonet for at åbne sit vindue, så du kan få adgang til nogen af ​​filerne indeni. Afslut fjernbetjeningen visning klient program, når du er færdig.

TIPS

  • Den computer, der kører remote visning klient program kan være på et kablet eller trådløst netværk. De to fungerer nøjagtig det samme, når det kommer til at kunne få adgang til den anden computer eksterne harddisk.

relaterede artikler