Sådan Upload et Collage til Facebook

August 8

Sådan Upload et Collage til Facebook


En udfordring relateret til at uploade et foto collage i Facebook er størrelsen. Collager består af flere billeder i en enkelt fil; sådan fil er bundet til at være stor, især hvis collage indeholder masser af fotos. For at kunne overføre en collage, skal den være i overensstemmelse med Facebooks seneste krav fil upload størrelse. Facebook understøtter billeder, der er 2048 x 2048 pixels, hvilket betyder, at webstedet kan vise en collage i en størrelse, der ikke vil kræve skelende dine øjne til at nyde det.

Instruktioner

1 Vælg en realistisk collage til upload. Brug dit billede-redigeringsprogram til at kontrollere collage filstørrelse. For eksempel kan Adobe Photoshop eller Adobe Photoshop Elements brugere opdage en collage sagsakter størrelse egenskaber inde fra "Image Size" dialogboksen. GIMP brugere kan navigere til "Image" og derefter "Scale Image," for at justere en collage størrelse efter behov. Desuden bør sammensætningen, du vælger til upload ikke være mere end 2048 pixels på sin længste side. Enhver collage, der er omtrent 6 MB i størrelse og mindre end en 2048 x 2048 pixel square er en god kandidat til at uploade til Facebook.

2 Opret et album til dine fotocollager, hvis du planlægger at uploade mere end én fil. Facebook fotoalbum kan rumme op til 200 filer. Lav et album til at holde dine collager ved at klikke på linket "Foto" i toppen af ​​Facebooks hjemmeside og vælge "Opret et album" valgmulighed. Vælg "Vælg billeder" for at søge efter de collager. Navngiv albummet efter at finde de collager, du vil medtage i albummet. Vælg "High Resolution" mulighed, hvis du vil have dit album at vise collager i fuld størrelse.

3 Upload collager til Facebook uden at placere dem i et album. Upload et enkelt collage kræver ikke en alternativ procedure af enhver slags. Du skal blot vælge "Foto" fra toppen af ​​din Facebook-hjemmeside og vælg "Upload et foto." Gå til den collage du ønsker at uploade og klik på "Åbn". Du kan uploade flere collager i et enkelt foto upload-session ved at trykke på "Control" nede, mens du vælger de collager, som du vil uploade.

TIPS

  • Der er ingen grænse for antallet af collager, du kan uploade til Facebook.

relaterede artikler