Hvordan til at omformatere en Acer computer uden en cd

July 15

Hvordan til at omformatere en Acer computer uden en cd


Acer pc'er leveres med Acer eRecovery Management software, en backup og recovery værktøj, der kan skabe backup-diske, eller gendanne operativsystemet og andre filer. Du kan bruge Acer eRecovery Management til at omformatere, eller slette, harddisken og geninstallere OS til computeren. Hvis du ikke længere har de genoprettelses-cd'er, der fulgte med Acer computer, eller hvis pc'en ikke kom med genoprettelses-cd'er, kan du oprette et opsving USB-flashdrev i Windows, og derefter omformatere PC fra drevet.

Instruktioner

1 Indsæt et USB-flashdrev i en USB-stik på siden af ​​netbook eller notebook, eller i ryggen eller foran skrivebordet.

2 Klik på "Start" og derefter "Alle programmer" og derefter "Acer" og derefter "Acer eRecovery Management." Vælg "Backup" fra venstre rude.

3 Klik på "Opret en Factory Default Backup" fra valgmulighederne. Vælg USB-flashdrevet fra "Backup til" drop-down menuen.

4 Klik på "Start" for at skrive backup-filer til lagerenheden. Genstart computeren, når processen er færdig.

5 Tryk på "F2" ved opstart for at gå til systemets installationsprogram. Brug retningsbestemt pad til at gå til menuen "Main".

6 Rul ned til "F12 Boot Menu." Tryk på "F5" for at skifte indstillingen "Enabled". Brug højre og venstre piletasterne til at vælge menuen "Exit".

7 Rul til "Save Changes and Exit." Tryk på "Enter". Fremhæv "OK", og tryk derefter på "Enter" igen, for at genstarte computeren.

8 Tryk på "F12" på boot-skærmen. Brug retningsbestemt pad at fremhæve "USB HDD." Tryk på "Enter" for at starte fra USB-flashdrevet.

9 Vælg muligheden for at gendanne Acer computerens operativsystem til sine fabriksindstillingerne. Følg anvisningerne på skærmen for at omformatere Acer og geninstallere OS.

TIPS

  • Du kan også trykke på "Alt" og "F10" ved opstart for at omformatere harddisken uden en gendannelses-cd.