Sådan Put et billede på din profil fra computeren

April 25

Sådan Put et billede på din profil fra computeren


Når du besøger en profil, du straks se efter et billede af den person, fordi billederne er den næste bedste ting at møde nogen. En kvalitet profil billede giver din profil et strejf af ægthed - det er som en signatur. Hvis du har utallige billeder, du vil uploade til en online profil, processen for at gøre det er generelt den samme for de fleste hjemmesider.

Instruktioner

1 Find de billeder, som du ønsker at uploade til din profil. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal lede, standardplaceringen af ​​de fleste billeder er i "Pictures" mappe. Klik på "Start" og derefter "Pictures".

2 Naviger gennem alle billederne og beslutte, hvilke billeder du vil uploade. Træk billederne til skrivebordet, så du kan få adgang til dem let, når du ønsker at uploade dem.

3 Åbn din internetbrowser. Besøg det websted, du ønsker at uploade billederne til, og log ind på din konto. Klik mulighed for at uploade et billede. Vælg det billede, der er på skrivebordet, og klik på "Upload" eller "Send" valgmulighed. Dette skulle uploade billedet på din profil. Afhængigt af hvilken hjemmeside du bruger, kan det tage et par minutter at fuldføre upload processen.

TIPS

  • Sørg for, at det billede, du uploader er indenfor retningslinjerne for det websted, du bruger. Sørg også for, at billedet er et format, der er kompatibelt med webstedet. Den oftest anvendte format er jpeg.

relaterede artikler