Sådan Konverter krypteret VHS-bånd til DVD

April 21

Sådan Konverter krypteret VHS-bånd til DVD


Mens de fleste film er tilgængelige i DVD-format i dag, kan der være en gammel film på VHS, som du ejer, der aldrig gjort det til DVD, som du vil se på din computer eller mobile enhed. Men kommercielle VHS-bånd er beskyttet således, at en kopi vil være problematisk at se. Løsningen er ikke kun at have en enhed, der kan overføre VHS til computeren som en digital fil, men til også at omfatte en video stabilisator i kopieringen beholde billedet ser godt ud.

Instruktioner

Konvertering VHS til DVD

1 Bring VCR-afspiller og stabilisatoren enheden via computeren, og sæt dem begge i om magten. Sæt VHS bånd i videobåndoptageren.

2 Vedhæft et composite eller S-Video-kabel fra videobåndoptagerens udgang til video input på stabilisatoren enhed. Sæt den samme slags kabel fra video output af stabilisatoren til den tilsvarende videoindgang Easy VHS til DVD.

3 Fastgør venstre og højre audio udgange fra videobåndoptageren til venstre og højre lydindgange af Easy VHS til DVD.

4 Sæt USB-stikket på Easy VHS til DVD i computeren. Brug Macintosh version af Easy VHS til DVD, hvis computeren er en Macintosh; hvis det er en pc, skal du bruge pc-versionen af ​​Easy VHS til DVD.

5 Kør Easy VHS til DVD-software, og følg menuerne til at oprette registrering af VHS bånd til computerens harddisk. Pick "Plug and Burn", hvis du bruger pc-versionen af ​​Easy VHS til DVD og menuer til splash skærme og andre valg, som pr personlige præferencer. Indstillingerne vil være enklere, hvis brug af Easy VHS til DVD-software på en Macintosh, da det kun sparer den digitale fil. Start videobåndoptageren spiller for at kontrollere, at VHS billedet vises i preview vinduet Nem VHS til DVD, før du begynder at optage.

6 Spol videobåndoptageren til båndets begyndelsen. Start den spiller, og derefter starte Nem VHS til DVD software optagelse. Stop Nem VHS til DVD-software, når båndet er færdig med at spille, og gem den digitale fil til harddisken, hvis du bruger en Macintosh. Fortæl softwaren i stedet for at brænde den digitale fil til DVD, hvis du bruger PC-versionen.

7 Tjek hvordan den digitale version af VHS bånd ser nu ved at spille digitale fil, hvis på en Mac eller se den færdige dvd lavet af pc-versionen. Hvis kvaliteten synes tvivlsomme, justere indstillingerne på video stabilisator og prøve at lave en anden kopi ved at starte processen igen fra begyndelsen.

Gør en dvd på en Macintosh

8 Kør Toast software, der følger med Macintosh-versionen af ​​Easy VHS til DVD. Vælg "Video" -fanen øverst til venstre i programmet og vælg derefter "DVD-Video" undermenuen.

9 Træk den digitale fil lavet fra VHS bånd fra Macintosh harddisk til det åbne rum til højre for Toast program vindue.

10 Tryk på den røde knap "Record" i nederste højre hjørne af Toast programmet.

11 Sæt en tom dvd i skuffen. Tryk på "Luk bakke" valg i Toast pop-up-vinduet for at lukke diskskuffen.

12 Skub disken efter afbrænding er afsluttet, og afslutte Toast programmet.

TIPS

  • Brug af S-Video udgang VCR vil resultere i et bedre billede end at bruge Composite output.The prisen på en video stabilisator kan variere vildt, så det er bedst at sammenligne priser, før de køber en, eller endda overveje at få en brugt model.If computeren har en videooptagelse / tv-tunerkort indbygget, er der ikke behov for Easy VHS til DVD, og ​​i stedet dette kan bruges med video stabilisator. Der vil naturligvis nødt til at være software, der fungerer med videooptagelse / tv-tunerkort.
  • Selv om de kommercielle VHS film er ophavsretligt beskyttet, at lave en kopi til personligt brug er et anerkendt praksis. Du skal dog ikke gøre yderligere kopier til salg eller til at give væk som det er at bryde loven om ophavsret.