Sådan importeres iCalendar Into Outlook

May 29

Sådan importeres iCalendar Into Outlook


Stort set alle programmer, der tilbyder tidsplan arrangørerne er kompatible med iCalendar-filer, som har ".ics" som deres filtypenavn. Dette gør det nemt at udveksle aftaler og koordinere begivenheder, uanset hvilken software de forskellige deltagere bruger. Import af en iCalendar-fil i Outlook er meget enkel og bør kun tage et par sekunder.

Instruktioner

1 Åbn Outlook, hvis det ikke åbnes allerede. Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og begynde at skrive "Outlook" i søgefeltet; klik derefter på programmet, når det vises i resultaterne.

2 Find iCalendar-fil på din computer. Du behøver ikke at finde det ved hjælp af Outlook; du kan bare navigere til den ved hjælp af Windows Stifinder ved at klikke på "Dokumenter" eller "Computer" fra Start-menuen.

3 Dobbeltklik på iCalendar-fil. Outlook vil tilføje data fra iCalendar fil i en ny kalender, der vises ved siden af ​​din nuværende kalender (e). Du kan nemt kopiere i konkrete aftaler, ved at klikke på dem og trække dem ind i dine eksisterende kalendere.

TIPS

  • Hvis iCalendar-fil, du importerer indeholder talrige aftaler, og du vil flette hele kalender med din egen kalender, skal du desværre først eksportere kalenderen og derefter importere den til kalenderen på dit valg. Eksport er tilgængelig ved at klikke på fanebladet "Filer" og vælge "Indstillinger" og derefter "Avanceret" og derefter "Export"; import er tilgængelig ved at klikke på fanebladet "Filer" og vælge "Åbn" og derefter "Import".
  • Du kan også sende begivenheder fra din Outlook-kalender til andre mennesker ved at klikke på "E-mail Kalender" i fanebladet "Hjem".