Hvad er Dr. Watson til Windows?

April 5

En computer indeholder mange forskellige komponenter ud over Windows-operativsystemet. En computer indeholder forskellige programmer, drivere og andre programmer, der alle skal arbejde sammen for at køre de programmer og i de fleste tilfælde ikke påvirke operativsystemet. Når der opstår fejl, er det vigtigt at vide, hvad program, driver eller program er kilden til problemet. Dr. Watson kan være et yderst effektivt redskab til at få hjælp til fejlfinding konflikter på en computer.

Fakta

Dr. Watson er et program debugging program i Windows-operativsystemet. Det bruges til at indsamle fejl i en logfil, der findes, mens den kører Windows. Fejlene kan derefter analyseres for at fejlfinde mulige problemer.

Historie

Den debugging ansøgning optrådte først i Windows version 3.1. Den blev opkaldt efter karakteren Dr. Watson i Sherlock Holmes, som det var der for at indsamle oplysninger og undersøge de symptomer, der forårsager problemet. Oprettelsen af ​​Dr. Watson var et direkte resultat af den tidligere hyppigt problem med hele systemet går ned på grund af en enkelt konflikt program eller en applikation driver.

effekter

Selv om det kan være foruroligende, når Dr. Watson popper op for at advare dig om, at et program vil lukke ned på grund af problemer, dette undgår et komplet system nedbrud. I stedet vil kun de ulovlige programmet lukket ned, så du kan gemme data i andre programmer og undgå at miste en dags arbejde i nogle tilfælde.

Fungere

At begynde at bruge og konfigurere Dr. Watson i Windows XP, skal du klikke på "Start" og klik på "Run". Skriv "drwtsn32" og derefter klikke på "OK". Ansøgningen vil nu oprette en logfil med navnet Drwtsn32.log og som standard gemmes i mappen "drev:. \ Documents and Settings \ All Users.WINNT \ Application Data \ Microsoft \ Dr. Watson" Når denne fil er klikket på det vil åbne i notesblok eller ord pad således at den kan læses. Computer ejere vil bemærke, at logfilen indeholder tekniske data. Betydningen af ​​denne tekst vil højst sandsynligt være ukendt for de fleste computer ejere.

Løsning

Den logfil, der genereres af Dr. Watson kan sendes til det tekniske team hos Microsoft. Denne information bliver brugt af Microsoft til at udvikle patches og rettelser til visse almindelige problemer, der sker på et flertal af computere. Når du sender rapporten til Microsoft, kan stabsmedlemmer direkte dig til en mulig løsning, såsom en ny driver, der kan løse din computer problem.


relaterede artikler