Sådan Clean Alt fra min computer Temp Files

April 8

Sådan Clean Alt fra min computer Temp Files


Midlertidige filer er almindeligt oprettes, når visse programmer kører eller under installationsprocessen. Disse filer opbevarer små mængder data, der hjælper programmerne køre mere jævnt i Windows-operativsystemet. Normalt Windows registrerer og sletter filerne automatisk. Der er lejligheder, men når Windows misser filerne og du skal tage yderligere skridt til at slette dem. Det frigør plads på din harddisk og gør det muligt for din computer til at køre mere effektivt.

Instruktioner

Sletning Midlertidige filer fra Windows XP

1 Klik på "Start" og vælg "Søg" i menuen.

2 Vælg "Alle filer og mapper".

3 Placer markøren i det rum, hvor der står "Hele eller dele af filnavnet." Skriv derefter følgende i præcis:

.tmp, .chk, ~.
For nemheds skyld, kopiere .tmp, .chk, ~. Og indsæt den direkte ind i rummet. Det er meget vigtigt, at du udfører netop denne søgning. Ellers risikerer du at opdrage filer, der er nødvendige for driften af ​​computerens programmer.

4 Vælg "Kig i:" og fremhæve din harddisk, sandsynligvis C: drevet. Hvis du har mere end én harddisk, skal du vælge "Alle lokale drev."

5 Klik på "Flere avancerede indstillinger" og fremhæve "Søg skjulte filer og mapper."

6 Dobbelttjek at du har indtastet

.tmp, .chk, ~. Nøjagtigt som vist og klik på "Søg". Afhængigt af hvor mange midlertidige filer er gemt på din computer, kan søgeprocessen tage flere minutter. Giv det tid.

7 Tryk på "Ctrl + A" for at fremhæve alle de filer samtidigt, og tryk derefter på din "Slet" -tasten. Dette skulle slette filerne. Hvis det ikke gør, det sandsynligvis betyder, at de er bundet til et kørende program. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt at fremhæve og slette hver fil individuelt.

8 Gå til "Filer" placeret i øverste venstre hjørne af "Søgeresultater" vinduet. Klik på "Gem søgning". Du kan derefter gemme søgningen til dit skrivebord. Dette skaber en genvej til den midlertidige fil søgning, som du kan klikke på et hvilket som helst tidspunkt, du ønsker at slette temp filer.

Sletning Midlertidige filer fra Windows Vista

9 Gå til "Start" og skriv "% temp%" (uden citationstegn) i feltet Søg. Ligesom Windows XP, er det vigtigt du indtaster denne søgning, nøjagtigt som det vises her:% temp%

Dette åbner din midlertidige mappe.

10 Åbn mappen og slette alle de midlertidige filer. Slet filerne enkeltvis eller fremhæve dem alle på én gang ved at holde "Ctrl" og venstre-klikke på filerne med musen. Slip "Ctrl" og tryk "Delete", når du er klar til at fjerne filerne.

11 Klik på "Ja", når dit bedt om at bekræfte sletningen af ​​filerne. Nogle filer kan ikke slettes, hvis de bliver brugt af programmer, der kører i øjeblikket. Sørg for at lukke alle andre programmer, og prøv igen. Hvis de stadig ikke slettes, genstarte computeren og prøve igen.

12 Luk mappe, når du er færdig med at slette de midlertidige filer. Lad filerne til at forblive i din papirkurven for en uge eller deromkring. Hvis alt ser ud til at køre fint, kan du derefter tømme papirkurven.

TIPS

  • Windows kommer pakket med et program, der er designet til at hjælpe slette midlertidige filer. Gå til "Start" og derefter "Programmer". Naviger til "Funktioner" og den select "Diskoprydning" fra menuen. Diskoprydning fjerner midlertidige filer og hjælper med at strømline din computer.
  • Du kan slette midlertidige internetfiler ved at gå til dit Kontrolpanel og vælge "Internetindstillinger". På fanebladet "Generelt" skal du klikke på "Slet filer" ved siden af, hvor der står "Temporary Internet Files". Klik til sidst på "OK" for at slette alle offline indhold.

relaterede artikler