Sådan Find ud af hvad WEP er i 2Wire

April 21

Sådan Find ud af hvad WEP er i 2Wire


WEP (Wired Equivalent Privacy) er adgangsnøgle brugt til dit trådløse netværk for at sikre det mod uautoriseret adgang, og det er påkrævet for alle brugere at oprette forbindelse til dit netværk og bruge internettet. WEP-nøglen er typisk placeret i bunden eller på siden af ​​2Wire gateway, men hvis du har oprettet en brugerdefineret nøgle skal du nulstille den. En glemt WEP-nøgle til din 2Wire gateway kan ændres i dit 2Wire hjem portal, der administrerer dine indstillinger, herunder adgangskoden, firewall og tilslutning. Når WEP ændres, skal alle brugere have nye adgangskode for at få adgang til din 2Wire netværk.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser og indtaste dit 2Wire gateway hjem portal (se Resources).

2 Klik på "Home Network" øverst i vinduet Hjem Portal og klik på "Wireless Settings".

3 Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"bruge brugerdefinerede krypteringsnøgle" og klik på Key område.

4 Indtast den nye WEP-nøgle til din 2Wire gateway. Nøglen skal være en kombination af bogstaver og tal til at sikre et højt niveau af sikkerhed for dit netværk.

5 Klik på "Gem" for at anvende den nye WEP-nøgle til porten. Når den er gemt, skal du klikke på ikonet trådløst netværk i nederste højre hjørne af computerens skrivebord, eller klik på ikonet AirPort på din Macintosh-computer.

6 Klik på navnet på dit netværk og indtaste den nye WEP-nøgle for at oprette forbindelse til internettet.


relaterede artikler