Sådan Kategoriser på Blogger

February 16

Blogger er Googles blog udgivelse platform og er en af ​​de mest populære blog publishing websteder tilgængelige. En af de funktioner, der ikke tilbydes på Blogger er kategoriseret indlæg. Med dine indlæg i forskellige kategorier gør det meget lettere for dine læsere at finde og navigere mellem indlæg. Heldigvis er der mange måder at skabe brugerdefinerede kategorier for dine Blogger indlæg.

Instruktioner

1 Opret tags til dine indlæg med "Labels" valgmulighed, som ligger i bunden af ​​"Ny Post" og "Rediger Indlæg" sider. Dette giver dig mulighed for at tildele nøgleord er relevante for hvert indlæg. Når du tilføjer en ny tag, opretter Blogger automatisk en selvstændig side til alle stillinger, der indeholder hver enkelt tag.

2 I "Design" fanen på Blogger hjemmeside, oprette en ny widget i et ønsket sted på din blog. Vælg "HTML / JavaScript" valgmulighed tilbydes af Blogger udviklingsteam. Dette giver dig en tom script boks i det valgte sted.

3 Indlæg links til dine brugerdefinerede tag kategorierne i "HTML / JavaScript" feltet. Liste hver kategori som sin relevante tag. For eksempel, hvis du har flere indlæg mærket med tagget "Politik", indsæt et link til Blogger side, der indeholder alle indlæg med dette tag. For display tekst, skriv "Politik". Dine læsere vil derefter være i stand til at klikke på linket fra en hvilken som helst side i din blog, hvor "HTML / JavaScript" widget vises. Når læserne klikker på linket, vil de blive dirigeret til en side, der kronologisk viser alle dine indlæg, der indeholder den angivne tag.

4 Brug Blogger "Tabs" valgmulighed, hvis du ønsker at vise kategorier i toppen af ​​din blog. Klik på "udstationering" fanen fra Blogger-startsiden, og klik på "Rediger Sider" fanen. Dette giver dig mulighed for at oprette flere statiske sider med hvad titel, du vælger. Tilføj titler, der er relevante for dine kategorier, så bare indsætte links til stillinger, der er relevante for hver kategori på "Rediger side" skærm. Klik på "Publish side." Læsere vil derefter være i stand til at navigere til din brugerdefinerede kategorier ved at klikke på fanen links øverst på din Blogger hjemmeside.


relaterede artikler