Sådan bruges en hoppe drev som en harddisk

November 18

Sådan bruges en hoppe drev som en harddisk


Jump drev, også kendt som USB flash drev, er steget i popularitet i løbet af de seneste par år. Jump drev er effektive, fordi de er små, men bære en stor mængde lagerplads. De kan bæres i lommen eller på en lanyard eller nøglering. Når du gemmer dine dokumenter på en hoppe drev, kan du bruge hoppe drev som en harddisk. Gem dine dokumenter på din hoppe drev og så kan du overføre, se og gemme dine filer på en anden computer.

Instruktioner

1 Sæt hoppe drev i USB-porten på din computer.

2 Naviger til drev på din computer i mappen. På en Mac, vil du nødt til at se gennem dine programmer og klik på "Denne computer". På en pc, kan du klikke på "Denne computer" ikonet.

3 Vælg din hoppe drev, som bør have et navn, der er forbundet med det som "flytbart drev" eller navnet på producenten. Du kan også se et brev til drevet, såsom "E", der ikke bruges af en anden enhed.

4 Overfør filer fra din computer til din hoppe drev ved at klikke på filen og trække den til din hoppe drev med din mus. Du kan også klikke på filen, og tryk på "Gem som", og når du bliver bedt om at gemme filen på din hoppe drev.

5 Fjern hoppe drev og indsætte hoppe drev til en USB-port på en anden computer til at hente dine oplysninger.


relaterede artikler