Sådan gendanne filer slettet af Mistake Fra et SD-kort

November 28

Sådan gendanne filer slettet af Mistake Fra et SD-kort


SD-kort er et populært standardiserede lagringsmedier, der anvendes til en bred vifte af bærbare enheder. Omtrent på størrelse med et frimærke, er SD-kort oftest findes i digitale kameraer. Gendannelse billeder og andre filer, der er blevet fejlagtigt slettet fra SD-kortet af et kamera, men er et fælles spørgsmål. Heldigvis så længe der ikke nye billeder eller film er taget med kameraet, er der en meget god chance for alle de filer kan inddrives.

Instruktioner

1 Stop med at tage billeder eller optage film med kameraet. Hvis dette er en anden bærbar enhed, skal du ikke gøre noget, der kunne skrive nye filer til SD-kortet. Når en fil bliver slettet på et SD-kort, er oplysningerne ikke fjernet. I stedet bliver det rum, hvor filen blev placeret markeret som "tilgængelig" for at bruge.

2 Download og installer fil opsving programmel gearet til SD-kort. Der er tonsvis af softwarepakker, der kan genvinde tabte information fra SD-kort. De fleste koster penge, men der er et par, er gratis, herunder Pandora Recovery og gendanne filer. Der er også nogle gratis Linux baserede værktøjer, der kan gendanne filer fra næsten alt.

3 Sæt dit SD-kort i kortlæseren. I nogle tilfælde kan du bruge kameraets forudsat sync-kabel og få adgang til SD-kortet fra computeren over kablet.

4 Åbn recovery software og dirigere den til SD-kortet. De fleste recovery software kræver, at du fortæller det, som drev (og ofte hvilken mappe), du ønsker at gendanne filer fra. Du generelt også nødt til at lede softwaren om, hvor du ønsker filerne inddrevet til.

5 Vælg de filer, du ønsker at gendanne og gendanne dem. Du vil blive præsenteret med en liste over slettede filer tilgængelige på SD-kortet. Vælg de filer, du ønsker at gendanne og klik på eksekvere knappen (som vil være "execute", "komme sig" eller "OK").


relaterede artikler