Sådan opdaterer E-nyhedsbreve

December 26

Sådan opdaterer E-nyhedsbreve


En e-nyhedsbrev er en information der sendes til dine abonnenter via e-mail. Det er normalt i form af tekst, men du kan også indeholde links til videoer samt. En fordel ved at udsende e-nyhedsbreve er, at du kan skrive dem og planlægge dem til at blive sendt ud uger i forvejen. Denne måde behøver du ikke at være på computeren for at holde dine kunder opdateret på de seneste nyheder i din branche.

Instruktioner

1 Vælg en software eller service for at hjælpe dig med at administrere din e-nyhedsbrev. Nogle populære dem omfatter AWeber, GetResponse og MailChimp. Som af 2011 disse varierer i pris fra $ 9,95 til $ 29,95 per måned.

2 Beslut hvor ofte du kommer til at opdatere din e-nyhedsbrev. Du kan vælge at opdatere den dagligt, ugentligt, månedligt, hver anden måned eller kvartalsvis.

3 Brug samme format for hver opdatering. E-nyhedsbrev skal være konsistent. For at sikre, at formatet for hver opdatering er det samme, skal du tildele en medarbejder til at gøre opdateringerne. De fleste e-mail marketing software leveres med skabeloner, som du kan vælge imellem. Dette vil holde udseendet af e-nyhedsbrevet konsekvent.

4 Beslut om de emner, at din e-nyhedsbrev kommer til at dække tre til fire spørgsmål på forhånd. Dette vil holde dig fra at skulle kryptere efter ideer i sidste øjeblik.

5 Planlæg din e-nyhedsbrev opdatering ved at gå til "Broadcast" (disse instruktioner er for AWeber) linket under fanen "Beskeder". Klik derefter på den grønne "Opret Broadcast Message" knappen.

6 Indtast et emne under "Emne Line." Skriv derefter beskeden ind i feltet forudsat. Klik på "Send straks" for at sende meddelelsen med det samme eller "Send senere" for at planlægge det. Hvis du vælger "Send senere," indtaste dato og klik på "Save Broadcast Message".

7 Klik på "Send Test Message", og dette vil sende dig besked til din registrerede e-mail. Kontrollér at der ikke er stavefejl, og at du er tilfreds med indholdet. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Kø Broadcast", og det vil sende meddelelsen på den valgte dato.

8 Gentag processen for at planlægge flere udsendelser uger i forvejen.


relaterede artikler