Hvad er cPanel Email Authentication?

January 26

cPanel vender stand-alone webservere til fleksible hosting-platforme kan du nemt styre gennem automatiserede peg-og-klik-funktioner. cPanel tilbyder en "E-mail-godkendelse" funktionen designet til at hjælpe med at forhindre spam og andre uønskede e-mails, med tre typer af indstillinger, hver med sit eget formål. Disse hjælper klienter kontrollere, hvilke e-mail-beskeder, de ser, holde og kassér.

Adgang Email-godkendelse

Du kan få adgang cPanel e-mail-godkendelse, efter at du logger ind på din cPanel konto under e-mail-indstillinger og muligheder i cPanel. Vælg e-mail ikon med teksten "E-mail-godkendelse." Denne menu giver mulighed for at redigere dine muligheder og aktivere funktionerne i din e-mail-autentificering funktion.

Domain Keys

Spammere "spoof" email-adresser, når de sender meddelelser til modtagere. Dette kan medføre en mail til se ud som om det stammede fra en bestemt, til tider genkendelige afsender, selvom det er virkelig en spammer. cPanel s Email Authentication funktion giver kunderne at oprette DomainKeys. Disse DomainKeys at kortlægge og kontrollere, at e-mail-oprindelse er korrekte og ikke "misvisende". Når du indtaster cPanel Email Authentication funktion, har du mulighed for at klikke på "Aktiver" eller "Disable" for DomainKeys mulighed.

Sender Policy Framework

Nogle spammere sende e-mails, der ligner de stammer fra en virksomhed eller organisations domænenavn. Sender Policy Framework, også kaldet SPF, er en cPanel Email Authentication funktion, der forhindrer dette ved at tilføje godkendte IP-adresser til en liste. Denne liste spor, som computere og IP-adresser er autoriseret til at sende e-mails fra din virksomheds domænenavn. Du kan vælge at "aktivere" eller "slå" denne funktion.

Avancerede indstillinger

cPanel Email Authentication tilbyder også avancerede indstillinger, du kan bruge til yderligere at forbedre og styrke godkendelsesprocessen og holde spam-beskeder væk. Du kan tilføje værter, der sender post fra det domæne, du bruger. Hvis du bruger en mail-server for at modtage e-mail på vegne af dit domæne, kan du også tilføje og fjerne mail exchanger optegnelser, også kendt som MX-poster. For eksempel, hvis du bruger Google Apps til din virksomhed email, kan det være nødvendigt at tilføje MX-servere til din cPanel Email godkendelse. Du kan tilføje alle IP-adresser, der sender e-mail på vegne af din virksomhed. Så hvis din e-mail marketing manager arbejder i en anden stat eller land, skal du muligvis tilføje sin IP-adresse.


relaterede artikler